(NE)SAVRŠENI

Od njih su svi bežali i plašili su ih se: Danas oni zarađuju milione zbog svojih nesavršenosti (FOTO)

0
Što su neobičniji, modni svet ih sve više voli
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naviknuti smo već na to da su manekenke visoke, mršave i klasično lepe pa je prilično neobično kad se na modnim pistama i u editorijalima nađu devojke koje ne izgledaju kao da su napravljene po tom kalupu.

 

Jedna od njih je kanadska manekenka Vini Harlov koja je danas jedna od najtraženijih manekenki iako su je u školi maltretirali zbog vitiliga, stanja u kojem delovi njene kože nemaju pigmenta. Otkrila ju je Tajra Benks na Instagramu.

 

Pojavila se u nebrojenim editorijalima, muzičkim spotovima kao i u Dizelovoj kampanji.


ON je novi Penivajz, klovn ubica: Plakaćete zbog ovog neobično lepog lica! (FOTO) 

 

foto: Instagram / winnieharlow

 

Melani Gejdos ima retki genetski poremećaj zbog kojeg se njene kosti, zubi, pore i nokti formiraju na drugi način. Osim toga, delimčno je slepa i ima alopeciju, ali nije dopustila da je to zaustavi u pohodu na modne piste.

 

foto: Profimedia

Melani Stjuard je prvi model sa Daunovim sindromom. Prvi put se pojavila na Njujorškoj nedelji mode 2015. godine, a ove godine je model broj jedan o kojoj se priča.

 

foto: Profimedia

 

Šan Ros je prvi Afroamerikanac albino model. Agenti su ga uočili kada je imao samo 16 godina, a danas se svi otimaju za njega.


Usudila se da pokaže cenu plastičnih operacija o kojoj se ne govori: Jesam li vam sad lepa?! (VIDEO)

 

foto: Profimedia

 

Kejsi Legler je na prvi pogled sasvim "običan" model. Ali kada ga drugi put pogledate shvatite da je u pitanju ona. Da, Kejsi je žena koja zarađuje kao model za mušku garderobu i to joj odlično polazi za rukom.

 

foto: Profimedia

Andreja Pejić je rođena kao muškarac u Bosni, ali je uspela da promeni pol. Pre velike promene, radila je kao androgeni model za žensku odeću.


Imao je čak 300 plastičnih operacija: Tvorac jednog najvećih hitova u istoriji danas je neprepoznatljiv! (FOTO)

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker