Kakav otac, takav sin

Veći zavodnik nego Žan-Klod van Dam? Postoji! Upoznajte sina slavnog junaka akcionih filmova (FOTO)

0
Žan-Klod van Dam je toliki šmeker da se ženio čak pet puta! Sa četiri dame, ima troje dece... A jedno od njih je Nik, koji polako ali sigurno krade srca devojaka širom planete...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Žan-Klod van Dam bio je u braku sa američkom koleginicom Darsi Lapjer do novembra 1997. godine. Njihov sin danas proslavlja 21. rođendan, ime me mu je Nikolas, i mnoge devojke ga već ovožavaju!

 

Da li možete da pogodite čija je ovo ćerka? Ona je moćna i slavna na svog poznatog tatu (FOTO)

Srećan 21. rođendan mom sinu Niku, s ljubavlju, ponosni tata", dodao je glumac uz fotografiju seksepilnog mladića koji se osmehuje sa fotografije.

 

A photo posted by Jean-Claude Van Damme (@jcvd) on

 

Slavni glumac je u ranijim intervjuima pričao kako mu Darsi ne dozvoljava da viđa njihovog sina, ali su u poslednjih nekoliko godina uspostavili normalan odnos.

 

foto: Profimedia

Inače, Belgijanac je pre četiri godine priznao da je imao aferu sa Kajli Minog 1994. godine na Tajlandu tokom snimanja filma "Ulični borac", iako je u to vreme bio u braku sa Darsi Lapjer.

Da. Okej. Da, da, da. To se desilo. Bio sam na Tajlandu i imali smo aferu. Sladak poljubac, predivno vođenje ljubavi.

 

Bio bih nenormalan da sam propustio tu priliku, ona je tako divna i bila je svaki dan ispred mene sa prelepim osmehom, simpatična i veoma šarmantna.

 

Poznavao sam Tajland veoma dobro, tako da sam joj pokazao moj Tajland. Ona je sjajna dama", priznao je Van Dam 2012. godine.

foto: Profimedia

 

makonda-tracker