Jednom Kali Tores, uvek Kali Tores

Jedna od omiljenih zvezda Uvoda u anatomiju javno priznala: Ja sam višerasna žena, biseksualac, imigrant... (FOTO)

0
Sara Ramirez, glumica koja je tumačila lik Kaliopi Tores u seriji "Uvod u anatomiju", oduševila je mnoge onime što je javno priznala na društvenoj mreži Instagram.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, Sarin lik Kaliopi Tores je biseksualka. Bila je u seriji udata za tragično nastradalog Džordža Omalija, a zatim i u braku sa Arizonom Robins. Dete je dobila sa Markom Sloanom, ali su je odgajale same Arizona i ona usled Markove smrti. Nakon deset godina napustila je seriju, ali i dalje oduševljava hrabrošću i zadovoljstvom, kakvim i Kali zrači.

 

Zvezda serije Uvod u anatomiju se fotografisala potpuno naga kao seksi doktorka

 

Naime, na samitu organizovanom radi pomoći beskućnicima sa LGBT opredeljenjima u Losa Anđelesu, Sara se oglasila sa rečima podrške, ali i iskrenom ispovešću.

Veliki broj naše omladine su beskućnici i životi tih mladih ljudi nalaze se na raskršćima: bilo da je u pitanju rodni identitet, rodno izražavanje, rasa, klasa, seksualna orijentacija, religija, državljanstvo, status.

 

I zbog toga što sam i sama na raskrsnicama (žena, višerasna žena, obojena žena, gej, biseksualac, meksičko-irska Amerikanka, imigrant, odgojena u duhu katoličanstva i sa meksičke i sa irske strane), duboko sam uključena u projekte koji omogućuju da se začuje glas mladih", napisala je ona između ostalog na svom profilu.

 

A photo posted by Sara Ramirez (@therealsararamirez) on

 

makonda-tracker