Predlog koji podgreva već vruću situaciju

Dženifer Aniston dobila poziv za svedočenje? Ovo je njena uloga u brakorazvodnoj parnici Branđeline! (FOTO)

0
Na predlog glumice Anđeline Džoli, "u vruću stolicu" pozvana je i bivša supruga Breda Pita, Dženifer Aniston, iz jednog razloga...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada je informacija o razvodu Anđeline Džoli i Breda Pita odjeknula svetom, brojni fanovi zapitali su se kako će na ovu vest reagovati Dženifer Aniston, Bredova bivša supruga.

 

foto: Profimedia

Podsetimo, Bred i Anđelina otpočeli su romansu dok je glumac još bio u braku sa Anistonovom. Iako se šuškalo da je Džen bliskim prijateljima komentarisala da je "karma čudo", glumica nikada zvanično nije dala nikakav komentar u vezi sa ovom temom.

 

Protiv njih urotile se zvezde i planete? Za veliki pad Branđeline... Saturn je kriv! (FOTO)

 

Ipak, čini se da će to uskoro morati da uradi, i to pred sudom. Naime, kako prenose strani mediji, advokati Anđeline Džoli uputili su Anistonovoj poziv da svedoči na sudu i govori o svom braku sa Pitom.

 

foto: Profimedia

Anđelina je predložila advokatima da zovu Dženifer Aniston kako bi dokazala da je Bred u prošlosti koristio drogu i alkohol", navodi izvor.

Anđelina iz straha postavila uslove: Deca su pod isključivo mojim starateljstvom sada, a TI moraš da uradiš OVO (FOTO)

 

Ipak, za sada nema zvanične potvrde o tome da li je Džen dobila poziv za svedočenje. Inače, Bred i Anđelina postigli su privremeni dogovor o starateljstvu u kojem su se složili da oboje idu na terapije kod psihologa.

 

foto: Profimedia

Osim toga, i njihovo šestoro dece takođe su krenuli na terapiju. Deca bi uskoro trebalo da se vide s tatom prvi put posle dve nedelje, koliko su Bred i Anđa razdvojeni.

makonda-tracker