Otkrivamo

Kako sam postao Robert Kardašijan: Dejvid Švimer oduševio ceo svet, ali ne želi da se upozna sa slavnim rijaliti divama (FOTO)

0
Glumac Dejvid Švimer, popularan i obožavan širom sveta kao Ros Gelar, jedan od famoznih "Prijatelja", našao se u ulozi jednog od advokata iz drim tima koji je branio O. Džeja Simpsona. U pitanju je Simpsonov dugogodišnji prijatelj, i otac rijaliti diva, pokojni Robert Kardašijan, a glumac je zaista dao sve od sebe da odigra ulogu savršeno...

 

"Đus"

 

foto: Profimedia

Nadimak Đus... Reč koja se ponavlja bar 300 puta. Nadimak kojim je i sam Robert oslovljavao O. Džeja Simpsona i razlog zašto verni fanovi lika Rosa Gelara veruju da je Švimeru naprosto bilo suđeno da zaigra u "Američkoj krimi priči".

 

Naime, na društvenoj mreži Tviter pojavila se objava koja pojašnjava ovu teoriju. Kada su Ros i Rejčel prvi put raskinuli, Čendler je pokušao da odvrati Rosa od pokušaja da ode u stan preko puta i traži upravo - đus, jer "ljudima treba đus".

S druge strane, to kako on izgovara ovu reč, očarao je mnoge širom sveta.

 

Dejvidu Švimeru Prijatelji nisu doneli samo lepe stvari: Želeo sam samo da se sakrijem od svih

A, naravno, skoncentrišimo se svi na bitne stvari", rekao je kroz osmeh Dejvid jednom prilikom, "Sve je to veoma simpatično čuti, i drago mi je što sam uspeo da odigram ulogu tako da ljudima leži, da im prija da prate".

makonda-tracker