U svakoj šali ima pola istine

Dadiljine priče za laku noć? Horor iza zatvorenih Branđelininih vrata od kog će vam se slediti krv (FOTO)

1
Osim redovnih poseta područja zahvaćenim ratovima i izbegličkim kampovima, za koje je Anđelina Džoli mislila da su dobri za dečiji razvoj, njihov dnevni život je bio potpuno haotičan...

 

I to nije sve

 

foto: Profimedia

Medoksova fascinacija oružjem i borilačkim veštinama se neprestano ohrabruje. Kada je imao šest godina Anđelina je ponosno rekla:

Zanimaju ga samo ratovi i oružje. Za Dan majki je nacrtao mitraljez, a Bred je to morao da napravi u ogrlicu, što je zaista slatko."

Kada je imao sedam, ona je govorila o tome da počinje da mu pravi kolekciju bodeža.

Moja mama me je odvela prvi put da kupim nož kada sam imala 11 ili 12 godina, a ja sam Medoksu već kupila nekoliko", rekla je za "W" magazin.

Za osmi rođendan, Medoks je išao u izbeglički kamp u Iraku. Ljudi koji su često provodili vreme sa ovom porodicom kažu oko njih vlada haos gde god da se nalaze.

 

Ovakvom obrtu se niko nije nadao: Socijalne službe istražuju da li je Bred Pit zlostavljao svoju decu?!

Sa dadiljom za svako dete, nikada nisu morali da ustaju noću i nahrane ih ili se bave bilo kakvim dnevnim stvarima koje bi deci uvele rutinu. Zbog stalnih putovanja gotovo je nemoguće brinuti o deci jer neprestano imaju džet leg. Dadilje sede i gledaju crtaće sa decom, dok Bred i Anđelina spavaju u drugoj sobi", rekao je izvor.

Jedan od razloga što su ih mnoge dadilje napustile što su radile 24 sata, sedam dana u nedelji, bez odmora i slobodnih dana.

 

foto: Profimedia

Bred je znao da se probudi u sred noći i da jede picu s decom ili bi ih izveo napolje, što im je uništavalo rutinu. Na primer, jednom su blizance u sred noći odveli u Jordan i nahranili ih sladoledom.

 

Ali to su deca, plus usvojena deca imaju problem sa napuštanjem, pa im trebaju granice, veze, prijatelji... Sve stvari koje nemaju", rekao je novi izvor.

Deca su, kako se priča, jako stidljiva u kontaktu sa drugom decom i ne druže se.

makonda-tracker