Holivud u šoku

Ovakvom obrtu se niko nije nadao: Socijalne službe istražuju da li je Bred Pit zlostavljao svoju decu?!

0
Dok ceo svet analizira da li je i s kojom lepoticom glumac prevario Anđelinu Džoli, svetski mediji javljaju da je razlog za razvod zapravo Bredov odnos s njihovom decom.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako prenose svetski mediji, losanđeleske socijalne službe trenutno istražuju istinitost navoda da je čuveni glumac jednom prilikom verbalno i/ili čak fizički napao mališane koje je dobio u braku s glumicom Anđelinom Džoli.

 

Nevolje s decom u porodici Džoli-Pit: Zašto Anđelina ne želi da i Bred bude staratelj njihovih mališana?

 

foto: Profimedia

Navodno, Pit je pre nedavno, pod uticajem alkohola, tokom putovanja privatnim avionom najpre vikao na svoju decu, što se nastavilo i po sletanju. TMZ javlja da je Anđelina Džoli već sutradan podnela zahteva za razvod braka od pedesetdvogodišnjeg glumca.

 

foto: Profimedia

 

Britanski Dejli mejl javlja da istragu o ovom događaju vode losanđeleska policija i socijalna služba, a Pit i Džolijeva su već ispitali u okviru istrage. U planu su i razgovori stručnjaka sa šestoro dece sada već bivšeg slavnog para.

 

Kap koja je prelila čašu: Da li je Anđelina Džoli zatražila razvod zbog OVE fotografije?

 

foto: Profimedia

Izvor blizak Bredu Pitu tvrdi da je glumac shvatio ozbiljno ove optužbe, ali da nikada nije na takav način zlostavljao svoju decu. Pit je navodno ponudio da ode na terapiju odvikavanja od droge i alkohola kako bi spasao svoj brak s Anđelinom Džoli.
 

makonda-tracker