počinje borba

Nevolje s decom u porodici Džoli-Pit: Zašto Anđelina ne želi da i Bred bude staratelj njihovih mališana?

0
Glumica je u zahtevu za razvod braka istakla da traži puno "fizičko starateljstvo" nad njihovo šestoro dece, a svetski mediji prenose da je problem u njihovim različitim vaspitnim metodama.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Anđelina Džoli je u martu 2002. godine usvojila sedmomesečnog Medoksa iz doma za nezbrinutu decu u Kambodži,a tri godine kasnije, i devojčicu Zaharu.

 

Nakon što je započela ljubav s Bredom Pitom, i glumac je postao roditelj ovih mališana. Zatim je Anđelina 2006. donela na svet njeno i Pitovo prvo biološko dete - Šajlo, a već sledeće godine je par usvojio dečaka Paksa. Dve godine kasnije, Anđelina i Bred su dobili blizance Noksa i Vivijen.

 

11 godina nakon što su joj slomili srce: Evo kako je Dženifer Aniston reagovala na vest o razvodu Breda i Anđeline

 

Tako su Anđelina i Bred za 11 godina ljubavi postali roditelji šestoro dece, a svetski mediji javljaju da je način vaspitavanja ovih mališana još jedan od razloga za rastanak najpopularnijeg para na svetu!

 

Kako prenosi Dejli mejl, Anđelina je veoma popustljiva, dok je Bred veoma strog roditelj.

Sva deca, osim Medoksa, mogu da budu prava noćna mora. On je veoma, veoma sladak i fin", rekao je izvor blizak porodici Džoli-Pit. "Endži veruje da je sve što njena deca kažu istina. U njenim očima, oni su nepogrešivi i sve što kažu je apsolutna istina."

makonda-tracker