tužna biografija

Životna priča Hale Beri: Život pun uspona i padova

0
Jednoj od najplaćenijih glumica na svetu, slavnoj Hali Beri, koja je nedavno proslavila pedeseti rođendan, popularnost nikada nije garantovala sreću u privatnom životu‚ a zbog depresije posle razvoda pokušavala je čak i da se ubije. Njenoj tužnoj biografiji doprinosi i činjenica da je rasla uz oca alkoholičara i da se od tinejdžerskih dana bori sa dijabetesom

 

foto: Profimedia


- Nisam znala šta se dešava sa mnom, osetila sam samo da mi treba energija, ali nije bilo vremena da na snimanju uzmem čokoladicu. Nakon što sam se onesvestila, nisam se budila sedam dana. Posle su mi rekli kako mogu da izgubim vid ili noge. Bila sam nasmrt uplašena i mislila da ću umreti. Od tada vodim računa o sebi, nekoliko puta dnevno proveravam nivo šećera u krvi i primam insulin. Naučila sam da na tu bolest gledam kao na blagoslov.

 

foto: Profimedia

Zahvaljujući režimu ishrane i svakodnevnom vežbanju, mogu da je kontrolišem – istakla je ova lepotica koja je na sebe ozbiljnije skrenula pažnju 1991. godine nakon što je igrala narkomanku u filmu Spajka Lija Jungle Fever, a da može briljirati i u ozbiljnim rolama dokazala je u ostvarenju Losing Isaiah iz 1995. u kome je fantastično odglumila ulogu zavisnice od kreka koja se bori za starateljstvo nad sinom.

 

Nastavak priče i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

makonda-tracker