uhvaćeni!

I oni ponekad pocrvene: 10 najčuvenijih laži koje smo čuli od poznatih

0
Priznajmo to - svi ponekad izgovaramo neistine. Ipak, kada to čine svetske zvezde, istina se sazna veoma brzo, a oni se suočavaju s i više nego neprijatnom situacijom...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pomislili biste da će poznati izbegavati laganje s obzirom na koliko ih je lako "uhvatiti u laži", ali pojedini ipak pokušavaju da zaoiđu istinu...

 

Bred Pit i Anđelina Džoli

"Mi smo samo prijatelji."

 

foto: Profimedia

Dok su 2004. godine snimali film "Gospodin i gospođa Smit" bilo je i više nego očigledno da su se glumci koji su u tome trenutku važili za najlepše na planeti prilično zbližili. Međutim, oboje su demantovali pisanje medija, a Bred je naglašavao da je veran Dženifer Aniston, s kojom je tada bio u braku već četiri godine.

 

One su odabrale život bez dece: 5 poznatih dama koje su odlučile da ne budu majke

 

Ipak, nakon što su se Bred i Dženifer razveli, a zgodni plavušan i žena najlepših usana na svetu priznali svetu svoju ljubav, Anđelina Džoli je u jednom intrevjuu rekla:

Nema mnogo ljudi priliku da gleda film u kojem su se njegovi roditelji zaljubili."

Tajga

Straight Outta Compton...

 

foto: Profimedia

Da biste bili poštovani kao reper, teška životna priča od velike je pomoći u sticanju kredibiliteta, a deo toga u SAD-u je često i "ulična škola". Repere koji su u detinjstvu išli na časove klavira i skijanje iskusnije kolege uglavnom ne shvataju ozbiljno, pa ne čudi što je Tajga izvesno vreme insistirao na tome da je iz Komptona, kraja poznatog po opasnim situacijama, obračunima bandi i siromaštvu.

 

Nakon mnogo plastičnih operacija i negativnih komentara, poznata glumica je konačno priznala: Jeste, istina je, izgledam užasno (FOTO)

 

Međutim, jednom prilikom je ovaj tamnoputi umetnik snimljen kako se hvali svojim bogatim roditeljima.

 

makonda-tracker