Eto i srećnijeg kraja

Keli Klarkson otkrila tajnu iza hita Because of you: Nastavak srceparajuće balade, 11 godina kasnije...

0
Mnogi su plakali uz "Because of you" slavne pevačice Keli Klarkson. Ova pesma objavljena je pre 12 godina, ali je nastala mnogo pre, i krije zaista potresnu priču...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Keli Klarkson je ovu pesmu napisala kad je imala samo 16 godina i to kako bi izbacila sav bes, bol i depresiju iz sebe. Njeni roditelji su se razveli kad je ona imala samo šest godina, ali to nije bilo najgore. Mlada Keli je morala da se nosi s tim da neće viđati brata i sestru koju je otac odvojio od nje.

 

U pesmi "Because of you" koju je, kako je jednom rekla, napisala za samo pola sata, izrazila je svoje razočaranje i bes koji oseća prema ocu. Zbog njega se plaši vezivanja, ne želi da plače jer je to podseća na njega...

 

Keli Klarkson: Prva fotografija ćerke koja će vas sigurno raznežiti

 

Nakon što je pesma izašla na svetlost dana, ona je napravila takvu buru, koja je "bacila" momentalno na prva mesta svetskih top lista. Čak 11 godina kasnije odlučila je da napiše i nastavak balade i da joj da neku srećniji kraj. Učinila je to pesmom koju je opet posvetila ocu, koji je želeo da se vrati u njen život kad je postigla svetski uspeh i zaradila novac koji bi on mogao da iskoristi.

 

Pored toga, ona je tu pesmu posvetila i suprugu i njihovom detetu koji su joj pomogli da prevaziđe nesigurnost koju joj je otac usadio odmalena.

 

Keli Klarkson rodila devojčicu

Nikada je neću ostaviti, kao što si ti ostavio mene, i ona nikada neće morati da se pita da li je vredna ljubavi, zato što ću je, za razliku od tebe, staviti na prvo mesto.

 

I, znaš, on nikada neće otići i slomiti njeno srce. Biće brižan i voleće je. I delić po delić, on mi je vratio veru da postoje dobri muškarci i očevi".

makonda-tracker