promenjen iskaz

Bila je božanski lepa i umrla je pod nerazjašnjenim okolnostima: Napokon rešena najveća holivudska misterija? (FOTO)

0
Dok je pre više od 30 godina patolog koji je radio na rasvetljavanju slučaja prelepe glumice izjavio da je njena smrt nesrećni slučaj, danas kaže: "Natali Vud je ubijena".

 

On o nesreći nikad nije hteo da govori. Tada 51-godišnji Vagner bio je sumnjiv, ali je oslobođen sumnji da je ubio suprugu. Telo slavne Natali nasukano na plaži našla je tada obalska straža. U krvi su joj nađeni alkohol i opijati, na rukama masnice, a na obrazu posekotina.

 

Novi šokantni dokazi o misterioznoj smrti Natali Vud

 

Kapetan broda na kojem se tada ekipa vozila priznao je 2011. da je lagao u prvobitnom iskazu. Rekao je da su se burno svađali - prvo Vagner i Voken, a potom i Vagner i Natali. Voken je tada već spavao, dok su Vagner i Vud nastavili da se svađaju. Sam Robert je priznao da se svađao s Natali, ali je rekao da za njenu smrt nije kriv.

 

foto: Profimedia

 

Zanimljivo je da je Natali kao devojčici navodno ruska gatara prorekla slavu i uspeh, ali ju je i upozorila da se čuva vode. Upravo zbog toga Natali se panično bojala vode, što je podstaklo dodatnu sumnju da se sama otisnula malim čamcem na pučinu.

 

 

makonda-tracker