Komplikovani odnosi

Dženifer Aniston: Prisustvovala poslednjem oproštaju i ništa više...

0
Majka Dženifer Aniston umrla je pre tri meseca u 79. godini. Glumica je sa njom bila u komplikovanim odnosima, ali je njena reakcija svakako malo šokirala javnost...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, glumačka zvezda je odbila da preuzme pepeo svoje majke Nensi Dou i ne želi da urna bude u njenoj neposrednoj blizini.

 

Glumica je prisustvovala poslednjem oproštaju, ali kada su je pitali da li će preuzeti ostatke, rekla je da neće.

Ne želim njen pepeo", navodno je rekla.

Porodica i prijatelji su ostali u šoku nakon njene reakcije iako su znali da su dok je Nensi bila živa, ona i Džen imale jako loš odnos, piše "In Touch Weekly". Nekadašnja zvezda serije "Prijatelji" i njena majka nisu razgovarale nekoliko godina, od kada je Nensi imala moždani udar 2011. godine.

 

Poznati podržali Dženifer Aniston: Njeno pismo svako mora makar dva puta da pročita (FOTO)

 

Onda je prošlog proleća glumica otputovala u Los Anđeles da bi se oprostila od bolesne majke koja je kako su izvori rekli bila "bolesna, ranjiva i usamljena". Njihovi komplikovani odnosi su uzrokovani knjigom koju je Nensi objavila, a koja otkriva privatne detalje o Dženiferinom životu.

Stalno me je kritikovala. Bila je model, bila je divna, a ja nisam. Nikada nisam bila takva. Iskreno i dalje ne mislim o sebi na taj način. Takođe nikada nije mogla da prašta", opisala je Dženifer majku u jednom intervjuu.

makonda-tracker