Let's get physical

Nikada neću biti mirna zbog svega toga: Najmračnije tajne koje je muzička ikona želela da zaboravi ugledale su svetlost dana... (FOTO)

0
Njen život teži je nego što je iko ikada znao. Ona nije tako lako upoznala svog Denija, niti je mirne glave uživala u slavi koju je stekla kao fitnes muzička ikona '80. godina...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dugogodišnji dečko Olivije Njuton Džon, Patrik Mekdermot, s kojim je provela devet godina je bukvalno nestao 2005, pošto se ukrcao na ribarski brodić u San Pedru. Njegov nestanak je prijavljen nedelju dana pošto se nije pojavio na jednom porodičnom skupu.

 

Potresna ljubavna priča Olivije Njutn Džon: Neočekivani povratak stare ljubavi nakon duge decenije

 

Nikada se više nije pojavio, iako se pričalo da je nekoliko godina kasnije viđen u Meksiku gde je u tajnosti živeo, a sve to da bi izbegao ogromne dugove koje je napravio u Americi. Zvaničnici su ostali pri tezi da je Mekdermot izgubljen na moru tokom fatalne plovidbe, ali i dalje su sumnja da je izlažirao svoju smrt.

Mislim da nikada neću biti mirna zbog svega toga", izjavila je Olivija u jednom intervjuu.

Ono što je za Oliviju trebalo da bude dom iz snova pretvorilo se u kuću iz horora. Glumica je sa drugim mužem Džonom Isterlingom kupila luksuzno zdanje u Floridi u januaru 2009, i pošto su vlasnici bili četiri godine, odlučili su da je prodaju. Iznajmili su preduzimača koji je obavljao renoviranje, čime su hteli da podignu vrednost nekretnine.

 

foto: Profimedia

Taj preduzimač je angažovao 41-godišnjeg Kristofera Pariseletija, koji je izvršio samoubistvo. On je pucao u sebe u jednoj od soba kuće. Rouzi O Donel koja je htela da kupi kuću je posle toga odustala.

 

Olivija i Džon su imali toliko problema da prodaju, da su na kraju angažovali isterivača duhova koji je navodno vilu očistio od zala.

 

Prošle godine vila od 5,5 miliona dolara je skinuta s tržišta nekretnina. U januaru je saopšteno da je ipak prodata jednom Šveđaninu za pet miliona, u kešu.

 

foto: Profimedia

Olivijina ćerka Kloe Rouz Latanzi je kao tinejdžerka bolovala od anoreksije. U intervjuu koji je dala 2013, tada 27-godišnja Kloe je rekla da se stidi svoje prošlosti.

Do toga je došlo jer sam bila mala devojčica, a sada gledam i izgledala sam kao hodajući kostur", rekla je.

U jednom trenutku je bila teška samo 40 kilograma i visoka 167cm. Kloe kaže da je počela da se drogira i dobila je anoreksiju zbog tereta jer je bila dete poznate majke.

 

Olivija Njutn-Džon: Ponovo prijateljica sa ćerkom Kloe

Slava te totalno zezne. Ne krivim moju majku za svoje probleme, ali nikada ne bih volela da budem poznata ili da odgajam svoje dete u blizini kulta zvezda. To upropasti život", zaključila je.

Godine 1992. njena petogodišnja kumica je umrla od raka, a onda odmah zatim i Olivijin otac. Samo dve nedelje posle smrti oca, Oliviji su postavili dijagnozu raka dojke.

Sve se desilo odjednom. Sve se samo sručilo na mene. Ne možeš, a da ne osetiš očaj u nekom trenutku", rekla je glumica.

Urađena je parcijalna mastektomija, rekonstrukcija dojke i hemoterapija, i sada je Olivija zdrava već duže od 20 godina. Osnovala je Olivija Njutn Džon istraživački centar u Australiji. U maju 2013. joj je sestra Rona preminula od raka, i to baš na rođendan njihove majke. Osvrćući se na svoj život, glumica je rekla:

Toliko sam jača nego što sam mislila. Ponekada moraš da se suočiš sa stvarima pre nego što zaista saznaš svoje potencijale".

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker