Neverovatna igra života

Samo je 1 od 2 zvezde filma Ne možeš kupiti moju ljubav tu da je i danas obožavamo: Strašna sudbina koja je zadesila zlatnu tinejdžerku Holivuda (FOTO)

0
Mnogi se sećaju simpatičnog, ali i dramatičnog, filma "Ne možeš kupiti moju ljubav" ("Can't buy me love") iz 1987. godine. U pitanju je tipična tinejdž ljubavna priča sa očekivanim obrtom...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, štreber iz komšiluka pokušava da zavede prelepu glavnu navijačicu, onda joj se nađe u nevolji, a ona (da bi mu se odužila) pristane da ga uvede u "kul ekipu" srednje škole.

 

foto: Profimedia

On sve više počinje da joj se sviđa, ali sve postaje bezveze, odnosno on svojim ponašanjem uprska stvari. Nakon malo drame i suza, na kraju se ipak sve "skocka" i oni završe vozeći se u srećnu zajedničku budućnost, u ovom slučaju, na njegovoj kosilici. Ovo je, zapravo, samo još jedan od tih silnih zaboravljenih tinejdž ljubića.

 

Otkrivena nesuđena ljubav Breda Pita: Da sudbina nije umešala prste ONA bi bila na Anđelininom mestu (FOTO)

 

Međutim, štrebera u ovom slučaju igra Patrik Dempsi, kojeg je "Uvod u anatomiju" pretvorio u jednog od najpoželjnijih frajera u Holivudu. Amandu Piterson je, s druge strane, čekao sav užas koju bi jedna "zlatna tinejdžerka Holivuda" mogla da doživi...

 

foto: Profimedia

Godinama je imala probleme s drogom, čak je i dilovala, bila u zatvoru, optuživana je za zlostavljanje dece...

 

Tragična sudbina čuvenog Spartaka: Poslednji trenuci slavnog glumca zabeleženi kamerom (VIDEO)

 

Prošle godine je preminula od prekomerne doze. Navodno slučajno i baš kad se konačno "očistila", nekoliko dana pre svog 44 rođendana.

Nakon Amandine smrti, njeni roditelji otkrili su svetu stravičnu tajnu, da je sa samo 15 godina bila silovana. Baš negde u vreme snimanja filma "Can't buy me love".

 

makonda-tracker