tragična sudbina

Ona je bila kraljica popa pre Madone: Milijarde su nestale, porodica joj je okrenula leđa, a organi joj polako otkazuju

0
Nekada je bila najbogatija i najpopularnija muzička zvezda na planeti, važila je za seks simbol i bila poznata po širokom osmehu. Ipak, sreća joj je okrenula leđa...
foto: Profimedia

Zbog zdravstvenog stanja Šer je morala da napravi pauzu u karijeri, jer više ne može da izdrži nastupe, a kamoli naporne turneje, koje je baš iz ovog razloga više puta prekidala i otkazivala. Kako bi preživela, pevačica jermenskog porekla počela je da snima reklame.

Nekada je bila seks simbol, a danas... Čik prepoznajte pevačicu na ovim fotografijama! (FOTO)

Izuzev mnogo novca koje je potrošila na neuspela lečenja, pevačica je izgubila bogatstvo i zbog nekontrolisanog trošenja i rasipanja, kao i loših ulaganja.

Kada se tome dodaju brojne pauze u karijeri i izostanak abnormalnih honorara na koje je navikla, njen novac se jednostavno istopio.
 

foto: Profimedia

Danas je Šer u najgoroj situaciji koja ju je ikada zadesila - zdravlje joj je narušeno, a nema kome da se obrati osim nekolicini prijatelja. Iako ima dvoje dece, američki mediji odavno pričaju da je sa njima u jako lošem odnosu, isto kao i sa dva bivša muža.

Nekad prelepa glumica zaprepastila je svet svojim novim izgledom (FOTO)

Zbog svega ovoga, pevačica se potpuno povukla iz javnosti.

"Ona želi da umre na miru i da ne opterećuje nikoga svojim problemima", istakli su prijatelji slavne zvezde, dok su njene komšije otkrile novinarima da je pevačica zbog bolesti neprepoznatljiva i da čak ne može normalno ni da hoda.

makonda-tracker