bizarno i strašno

Tajni orman Majkla Džeksona: Objavljen šokantan snimak pretresa Nedođije (VIDEO)

0
Svetski mediji objavili su snimak nastao 2003. godine, kada je 70 policajaca pretreslo Džeksonov ranč, a jedan od najpotresnijih detalja je fotografija Mekolija Kalkina potpisana uz poruku "Ne ostavljaj me samog u ovoj kući".

 

foto: Profimedia
Snimak koji je objavljen prikazuje različite prostorije u vili koja se nalazi u okviru ranča "Nedođija" i otkriva da je kuća kralja popa bila prepuna igračaka.

Očajnički želi Nedođiju: Pogodite ko je bacio oko na kontroverzno imanje Majkla Džeksona!(FOTO)

Pored ove fotografije, u Džeksonovoj sobi je, kako su juče preneli svetski mediji, pronađeno najmanje sedam "kolekcija" fotografija i snimaka u kojima se mogu videti dečaci tinejdžerskog uzrasta ili mlađi. Štaviše, tu je i jedna serija fotografija koja je opisana kao "golišave fotografije tinejdžera s kraja XIX veka".

Ron Zonen, asistent gradskog tužioca u Santa Barbari, istakao je za Radar Online da su petorica dečaka ispričala da ih je Džekson zlostavljao.

Džoan Rivers i Majkl Džekson umrli zbog istog leka?​​​​​​​​​​​​​​

Majkl je bio optužen za seksualno zlostavljanje maloletnika i opijanje dece mlađe od 14 godina. Ipak, pevač je 2005. godine oslobođen po sedam tačaka optužnice.
 

makonda-tracker