objašnjenje

Konačno otkrivena istina: Da li je Džej Zi zaista varao Bijonse? (VIDEO)

0
Popularna pevačica je u aprilu izdala novi album "Lemonade", a pesme koje su se našle na albumu ulgavnom govore o prevari...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon izdavanja ovog albuma internet su preplavile vesti o Džej Zijevim navodnim prevarama, kao i priče o mogućem razvodu najuspešnijeg para na planeti. 

Reperka Ingrid koja je pisala numeru oko koje se povela navjeća polemika ("Love Drought" - Ljubavna suša) je u nedavnom intervjuu konačno otkrila šta se krije iza tih reči. 

Pesma zapravo opisuje Ingridinu ljutnju prema Bijonsinoj izdavačkoj kući. Naime, autorki je pre dve godine rečeno da pevačica u tom momentu nije slušala novu muziku, a samo četiri dana kasnije Ingrid je pozvana u "kamp za pisce" (kada pevači rade na novim albumima obično pošalju tekstopisce i producente da zajedno žive, kako bi im olakšali rad) i ljudi iz izdavačke kuće su joj pustili pesmu koju je napisao neko drugi. Ovo je razljutilo mladu reperku, a ona je tu ljutnju "istresla" na papiru. Ingrid je još i dodala da Bijonse verovatno ne zna da je pesma zapravo o gore objašnjenoj situaciji. Makar nije znala u vreme snimanja intervjua. 

 

makonda-tracker