da li je moguće?

5 godina nakon razvoda Bred Pit još uvek pokušava da se osveti Anđelini – i u planu učestvuje ova poznata glumica

0

Bivši supružnici još uvek nisu zakopali ratne sekire.

foto: EPA/WALTER BIERI
foto: EPA/WALTER BIERI

Bred Pit i Anđelina Džoli ostali su jedna od najintrigantnijih tema u Holivudu čak i godinama nakon njihovog razvoda.

 

Njihova ljubavna priča, koja je počela na filmskom setu, završila se dramatičnim razlazom prepunim sporova i pravnih borbi, uključujući borbu za starateljstvo nad njihovom decom.

 

Uprkos komplikovanoj prošlosti, glasine govore da Bred možda još uvek gaji osećanja prema Anđelini i da se, prema rečima nekih izvora, trudi da se vrati u njen život na indirektan način. 

 

U poslednje vreme, svet bruji o neobičnoj podršci koju Bred Pit pruža Nikol Kidman u njenoj trci za Oskara 2025. godine, a navodi se da je razlog za to njegova želja da se, posredno ili direktno, osveti bivšoj supruzi Anđelini Džoli.

 

Jedan izvor za In Touch Weekly otkriva:

 

– Bred je bio u prijateljskim odnosima sa Nikol pre 20 godina, dok se pripremao za snimanje filma "Gospodin i gospođa Smit", ali tek sada obnavlja njihovu vezu.

 

Njihova interakcija, koja je do sada bila prilično ograničena, obnovila se, a izgleda da Bred ovog puta ima jak razlog da podrži glumicu.

 

Nikol Kidman je deo plana
Nikol Kidman je deo planafoto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

– Mislim da bi se on zbližio s njom još ranije u njenoj karijeri, ali se u devedesetim godinama trudio da izbegava Nikol jer su on i Tom Kruz imali ogromne nesuglasice nakon što su zajedno radili na filmu "Intervju s vampirom" – otkriva izvor.

 

U 2024. godini, Bred se ipak pojavio kao ozbiljna podrška Nikol i njenom radu na filmu "Babygirl", pa je čak prisustvovao privatnim prikazivanjima filma zajedno sa glumicom, gde nije skrivao oduševljenje njenom ulogom i kvalitetom filma.

 

– Naravno, Nikol je takođe u prijateljskim odnosima sa Dženifer Aniston i Riz Viterspun, ali ta prijateljstva su se razvila tek nakon što su se Džen i Bred razveli – navodi izvor.

 

Uloga podržavaoca u trci za Oskara sasvim je nova za Nikol, i kako izvor dodaje:

 

Bred se navodno sveti Anđelini
Bred se navodno sveti Anđelinifoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

– Imati Breda kao najvećeg navijača zaista je velika stvar za Nikol, i ogroman podsticaj dok širi glas o ovom filmu.

 

No, neki veruju da Bredova podrška ima skrivene motive.

 

– Da budemo iskreni, film zaista leži Bredovim interesima jer uključuje Nikol u veoma provokativnim scenama, ali svi znamo šta se ovde zaista događa –  zaključuje izvor.

 

Ovaj potez Bredove podrške, iako nesumnjivo značajan za Nikol i njenu kampanju, mnogi vide kao još jedan način da se „osveti” Anđelini, za koju svi znaju da je trenutno na putu da osvoji svoj prvi Oskar posle 25 godina.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker