zamenio je za mlađu

Dok su je zvali "ružnom srećnicom", bila je i varana? Bivša supruga glumca bila sumnjičava, a sad je jasno i zašto!

0

Još pre dve godine Debora je sumnjala da postoji treća osoba u njihovom braku 

DEBORA LI FURNES JE ZNALA DA JE MUŽ VARA
DEBORA LI FURNES JE ZNALA DA JE MUŽ VARAfoto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bivša supruga Hjua Džekmana, Debora Li Fernes posumnjala je da on ima nešto sa brodvejskom koleginicom Satonom Foster mnogo pre nego što je glumac odlučio da joj saopšti da želi da se razvede od nje.

 

Njih dvoje su blisko sarađivali na snimanju filma "Muzičar" gde su se po svemu sudeći pojavile prve iskre strasti među njima.

 

Nedavno su strani mediji izvestili da su Džekmen i ona obnovili romansu, a sve to u jeku njenog razvoda od supruga scenariste Teda Grifina (53).

Debora (68) je navodno bila zabrinuta za svoj brak i predosetila je da u njemu postoji treća osoba još 2022. godine, godinu dana pre nego što će Džekmen zatražiti od nje razvod braka u kojem su bili 27 godina.

 

- Debora-Li je sumnjala kada je Hju počeo da radi sa Satonom - rekao je izvor ekskluzivno za DailiMail.com. - Njihov odnos za nju nije tajna.

 

Fernesova, koja ima usvojenu decu Oskara (24) i Avu (19), sa Džekmenom ne želi da se bavi spekulacijama i odbija da govori javno o svom bivšem.

HJU IMA NOVU DEVOJKU I LUD JE ZA NJOM
HJU IMA NOVU DEVOJKU I LUD JE ZA NJOMfoto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

- Debora-Lee želi da bude izostavljena iz ove priče. Ona se neće baviti ovim ili govoriti protiv Hjua. Kada su se razveli, dogovorili su se da sve što se dogodilo tokom njihovog braka drže u tajnost - objasnio je izvor. 

 

Drugi insajder je dodao:

 

- Prošlo je vreme da Hju oplakuje svoj razvod i sada kada je Satona okončala svoju vezu, sve su bliže tome da ozvaniče svoju romansu.

 

- Hju još uvek izuzetno poštuje Deboru-Li. Imaju decu i to je ono što im je važno. Oni popravljaju šta mogu i nikada neće govoriti loše jedno o drugom - dodao je drugi izvor

 

Džekman je šokirao fanove kada je prošlog septembra podneo zahtev za razvod od Fernesa.

 

- Bili smo blagoslovljeni što smo zajedno kao muž i žena imali skoro tri decenije divnog braka punog ljubavi - rekli su tada u zajedničkoj izjavi. - Naše putovanje se sada pomera i odlučili smo da se odvojimo kako bismo sledili naš individualni rast.

 

Nekoliko meseci kasnije pojavile su se glasine da su se Foster i Džekman zbližili, a izvori bliski paru potvrdili su da su 'zaljubljeni'.

 

- Oni su 100 posto zajedno i zaljubljeni su i žele da provedu ostatak života zajedno - rekao je insajder za publikaciju.

 

makonda-tracker