spreman za novu ljubav

Posle iskustva sa Dženifer, mora tako: Glavni uslov koji mora da ispuni nova devojka Bena Afleka pomalo je bizaran

0

Glumac je spreman da ponovo da šansu ljubavi.

foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT
foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Ben Aflek izgleda se konačno oseća spremnim da ponovo započne sa "dejtingom" nakon vrlo javnog raskida sa Dženifer Lopez.

 

Međutim, kako prenose izvori bliski glumcu, on se odlučio da se od sada pa nadalje povezuje isključivo sa jednom specifičnom grupom žena.

 

Naime, glumac je doneo odluku da ubuduće izlazi samo sa onim damama koje ne konzumiraju alkohol ili su makar prošle kroz muke alkoholizma, sa kakvima se i sam borio veći deo svogg života.

 

Aflek koji se bori sa alkoholizmom, ponovo je obnovio staru vezu sa Lopezovom u 2021. godini, ali u avgustu ove godine oboje su se odlučili za razvod nakon meseci spekulacija o slomu njihovog braka.

 

Navodno se glumac teško borio sa ovom situacijom, gde je njegova istrajnost u vezi sa odupiranjem alkoholu bila stavljena na test.

 

Izvor je za DailyMail ekskluzivno izjavio:

 

– Ben nije odustao od veza i konačno se oseća spremnim da krene dalje i ponovo izlazi.

 

Takođe, naglašeno je da se neće upustiti u ozbiljnu vezu dok se razvod ne završi, ali to ne znači da ne može da se viđa.

 

Bili su u braku dve godine
Bili su u braku dve godinefoto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Ono što je ključno za njega jeste da traži partnerku koja je trezna ili u procesu odricanja od alkohola. Poslednje dve godine bile su teške za njega i dok započinje proces isceljenja, jasno mu je da mu oporavak dolazi na prvo mesto.

 

– Neće dozvoliti da mu treznost bude ugrožena – ističe isti izvor.

 

Nakon što je napustio luksuznu vilu koju je delio sa Lopezovom i preselio se u iznajmljeni stan u Brentvudu, prijatelji su se plašili da bi mogao da ponovo upadne u poroke zbog pritiska javnosti.

 

Tokom tog perioda, Džej Lo se obratila njegovoj bivšoj supruzi Dženifer Garner za savet, s obzirom na to da je ona bila jedna od retkih koja mu može pomoći.

 

Garnerova je uz Bena u svim najtežim trenucima
Garnerova je uz Bena u svim najtežim trenucimafoto: SPOT-CelebrityLivin / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ben pokušava da izbegne čitanje vesti, ali ga je povredilo to što su ljudi mislili da će ponovo da zapadne u problem, jer to nije istina. On je, kao i svaki alkoholičar, svakog jutra imao samo jedan cilj – da ostane trezan – istakao je izvor.

 

Ben je otvoreno govorio o svojoj borbi sa zavisnošću, a prvi put je prestao da pije 1997. godine.

 

– Samo sam želeo da prestanem. Počeo sam da žalim zbog nekih stvari koje sam uradio dok sam bio pijan – rekao je on svojevremeno.

 

Nakon što je 2001. godine potražio pomoć zbog alkoholizma, ponovo je bio na rehabilitaciji 2017. i 2018. godine, kada su Garner i njegovi bliski prijatelji organizovali intervenciju.

 

Benu su pomoć pružali porodica i prijatelji
Benu su pomoć pružali porodica i prijateljifoto: Shutterstock / Tinseltown

Govoreći za The New York Times 2020. godine, objasnio je:

 

– Dugo sam pio relativno normalno. Ono što se dogodilo je da sam počeo da pijem sve više kada je moj brak bio u krizi.

 

Takođe je priznao da je osećaj "zarobljenosti" u braku sa Garner imao uticaja na njegovu zavisnost. U razgovoru sa The Hollywood Reporter-om, istakao je:

 

– Sama ideja da sam krivio svoju ženu za svoje stanje... Da budem jasan, moje ponašanje je isključivo moja odgovornost.

 

Sada, dok se Ben ponovo prilagođava životu nakon razvoda, jasno je da je njegov prioritet da očuva svoju treznost i zdravlje, a sve ostalo dolazi posle toga.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker