dokazni materijal

Objavljene prve fotografije koje svedoče o užasu na žurkama: Novi dan, novi talas jezivih tužbi protiv Didija Kombsa

0

Najnovije fotografije sa ozloglašenih žurki Šona Kombsa, poznatijeg kao Pi Didi, pružaju uznemirujući uvid u to kako su one izgledale, dok se hip-hop mogul sprema za još jedan talas tužbi.

Šon Kombs (Pi Didi) uhapšen je u Njujorku 16. septembra,
Šon Kombs (Pi Didi) uhapšen je u Njujorku 16. septembra,foto: EPA/IAN LANGSDON

Poznati reper, producent i vlasnik izdavačke kuće Šon Kombs, čiji su pseudonimi Paf Dedi i Pi Didi, u pritvoru je duže od mesec dana, a gotovo svakodnevno isplivavaju novi detalji o njegovim nedelima.


Najnovija vest je da su objavljene fotografije koje će, po svemu sudeći, biti korišćene kao dokazni materijal tokom procesa protiv njega, a one otkrivaju deo atmosfere na reperovim žurkama.


Na njima se vidi kako Kombs pleše s mladim ženama i posmatra ljude okružene flašama votke, a fotografije prate novopodnesene tužbe iza kojih stoji teksaški advokat Toni Bazbi.

Jedna žrtva je podelila fotografije malih plastičnih posuda koje su Didi Kombs i njegovo osoblje navodno koristili da ubacuju "drogu za silovanje" GHP u pića gostiju, kako se navodi u tužbama.

 

Deo fotografskog materijala u novim tužbama protiv Pi Didija
Deo fotografskog materijala u novim tužbama protiv Pi Didijafoto: SDNY/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U najnovijih tužbama podnetim u Njujorku opisuje se napastvovanje najmanje sedam novih žrtava, uključujući i navode o grupnom silovanju 13-godišnje devojčice, samo nekoliko dana nakon što je podneto novih šest tužbi anonimnih podnosilava zaheva.

 

Deo fotografskog materijala u novim tužbama protiv Pi Didija
Deo fotografskog materijala u novim tužbama protiv Pi Didijafoto: SDNY/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Na fotografijama koje su objavljene zatamnjena su lica nekih ljudi, a advokat Bazbi je sugerisao da će nastaviti da iznosi tvrdnje žrtava o "moćnim ljudima" u bliskoj budućnosti, kao i da će javnost biti šokirana imenima poznatih ličnosti s tzv. A-liste koji su pominju.

 

U jednoj od šokantnih novih tužbi, anonimni biznismen iz Los Anđelesa, "specijalizovan za iznajmljivanje luksuznih automobila i nakita", tvrdi da je napravio intimne fotografije Kombsa na jednoj od njegovih zabava. Na jednoj od njih on izgleda besno i kao da je spazio da ga snimaju.

Identitet ostalih učesnika je sakrila Bazbijeva firma, osim jedne žene koja je sedela za Didijevim stolom, ali ona ne deluje poznati i njen identitet nije jasan, a nema nagoveštaja da je učestvovala u njegovim navodnim zločinima.


Biznismen je naveo da ga je Kombs, koji je "bio pijan i ponašao se čudno", u kancelariji napao tako što je "skinuo pantalone i otkrio svoje genitalije", a potom nastavio da se prebližava i pribio se uz biznismena na "grub i seksualan način".

 

Deo fotografskog materijala u novim tužbama protiv Pi Didija
Deo fotografskog materijala u novim tužbama protiv Pi Didijafoto: SDNY/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ne možete zauvek sakriti kosture u ormanu – istakao je Toni Bazbi.


Ozloglašene žurke hip-hop mogula tema su godine zbog uznemirujućih detalja i optužbi koje su se pojavile na njegov račun, a one uključuju silovanja, zlostavljanja, uznemiravanja, drogiranje i trgovinu ljudima.


Nakon što je CNN kontaktirao s pravnim timom Šona Kombsa povodom novih tužbi, oni su istakli da će "na sudu prevladati istina: da gospodin kombs nikada nije seksualno napao nikoga, odraslog ili maloletnog, muškarca ili ženu".

 

BONUS VIDEO

Dokazivanje silovanja bez materijalnih dokaza

 

makonda-tracker