nezaboravan momenat

I drugarica i ona su zaplakale: Glumica je smršala 45 kg, a nedavno je doživela najlepši trenutak od transformacije

0

Oskarovka je ponosna i presrećna otkako je uspela da dovede svoje zdravstveno stanje i fuguru uz red, a jedan momenat joj je bio posebno emotivan.

foto: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Holivudska glumica i dobitnica Oskara Keti Bejts (76) sve je iznenadila kada se pojavila na 76. dodeli Emi nagrada nakon svoje velike transformacije, gubitka čak 45 kilograma viška.


Ona je do toga došla nakon dugogodišnje borbe i mnogo truda, a sada je otkrila da je odabir haljine za pomenuti događaj za nju bio iskustvo koje je donelo mnogo emocija.


Kako je ispričala za People, ona je pred dodelu Emija došla s drugaricom u prostorije modne kuće Giorgio Armani, a na kraju su obe plakale od sreće jer je u svemu što je probala glumica izgledala izvrsno.

 

Keti Bejts na dodeli Emija, u septembru 2024.
Keti Bejts na dodeli Emija, u septembru 2024.foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Prema njenim rečima, "prvi put posle mnogo vremena" uspela je da pronađe prikladnu haljinu za neku svečanost bez problema.


Ona je crvenim tepihom prošetala u tamnoljubičastoj haljini s perlicama, a ponosna je na svoj izgled.

Fotografije sa crvenog tepiha su bile toliko drugačije od svih koje sam ranije snimila na crvenom tepihu – zadovoljna je Keti Bejts.


Jednostavno sam se osećala opušteno i spremno – istakla je glumica, koja će zauvek pamtiti to veče kao divno.

 

Keti Bejts na dodeli Emija, u septembru 2024.
Keti Bejts na dodeli Emija, u septembru 2024.foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Ona je ranije objasnila da je prilikom snimanja jedne serije 2011. često morala da sedne, imala je poteškoće s hodanjem. Zbog toga je odlučila da pokuša da smrša, ali na prvom mestu jer joj pretio dijabetes.


U mojoj porodici je to nasledno, a stvarno ne želim da živim s tim – iskrena je bila glumica.


Ipak, Keti nije uspela da izbegne dijagnozu ove bolesti, koja joj je utvrđena 2017, a nakon toga se ozbiljnije posvetila svom zdravlju i postepeno je mršavila iz godine u godinu.

 

BONUS VIDEO

Šta je lavlja dijeta?


 

makonda-tracker