sve je gore

On se nada da će se pomiriti s decom, ali UDARCI SE NIŽU: Još jedno dete okrenulo leđa Bredu Pitu – na vrlo bolan način

0

Kada je bila mala devojčica, na paparaco fotografijama smo je najčešće viđali u naručju njenog slavnog tate. Danas, ona ne želi ništa s njim.

Bred Pit sa ćerkom Vivijen Džoli-Pit 2011. godine
Bred Pit sa ćerkom Vivijen Džoli-Pit 2011. godinefoto: Fame Pictures / Backgrid USA / Profimedia

Razvod Anđeline Džoli i Breda Pita šokirao je svet 2016. godine, a od tada traju njihovi brojni sukobi u sudnici.


Sporio se bivši najlepši par sveta o mnogim pitanjima, između ostalog i oko starateljstva nad šestoro njihove dece i pravom na prodaju zajedničkog imanja i vinarije Château Miraval.


U poslednje vreme pravnu bitku dobija Bred Pit, ali kada su u pitanju njihova deca – šta god sud odlučio, jasno je s kim su bliža.

Nakon što smo nedavno saznali da su Zahara i Šajlo počele da koriste samo prezime svoje majke, iako su godinama bile Džoli-Pit, mediji sada javljaju da je i 15-godišnja Vivijen odlučila da ubuduće bude samo Džoli.

1 / 5 Foto: Nancy Kaszerman/ZUMA Press Wire / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ćerka nekadašnjeg para, koja je odnedavno krenula stopama svojih roditelja i ušla u svet umetnosti, radila je kao pomoćnica producenta u mjuziklu "Autsajderi", gde je sarađivala sa svojom majkom, koja je bila producentkinja.

 

Kako sada piše People, tinejdžerka je na spisku onih koji su učestvovali u realizaciji predstave navedena samo kao Vivijen Džoli, što znači da je odbacila prezime svog oca.


Nije poznato da je devojčica i zakonski promenila prezime, a predstavnici Anđeline Džoli i Breda Pita nisu odgovorili na pitanja novinara ovim povodom, dodaje pomenuti portal.

 

Anđelina Džoli sa petoro od šestoro svoje dece
Anđelina Džoli sa petoro od šestoro svoje decefoto: Profimedia

U avgustu 2022. godine, izvor blizak glumcu rekao je da se Pit nada da će uspostaviti bolji odnos sa decom i da je "situacija godinama tužna".

Otkako je Anđelina podnela zahtev za razvod, Bred je fokusiran na izgradnju najboljeg mogućeg odnosa s njegovim klincima – rekao je anonimni izvor tada za People. – Bilo mu je veoma teško. Mnogo puta je bilo perioda kada dugo nije viđao svoju decu.


Izvor je tada dodao da glumcu deca koju je dobio i usvojio s Anđelinom Džoli nedostaju i da veruje da će doći trenutak kada će ponovo imati dobar odnos.

 

Bred Pit ima loš odnos s decom od rastanka od Anđeline Džoli
Bred Pit ima loš odnos s decom od rastanka od Anđeline Džolifoto: Humberto Carreno / Shutterstock Editorial / Profimedia

Proteklih godina, međutim, sve je više detalja koji ukazuju da je njihov odnos, zapravo, sve lošiji, pa je tako, uz to što su Zahara, Šajlo i Vivijen odlučile da koriste samo majčino prezime, Paks Džoli-Pit svojevremeno izvređao oca na Instagramu.


Napravio si od života mojih najbližih stalni pakao. Možeš da kažeš sebi i svetu šta god želiš, ali istina će jednog dana izaći na videlo. Srećan Dan očeva, ti je*eno grozno ljudsko biće – poručio je tinejdžer.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

 

makonda-tracker