tužna sudbina

Jela je šta joj daju komšije, posle velikog uspeha pala na dno: Preminula slavna lepotica iz 80-ih, a uzrok je nepoznat

0

Zvezda iz 80-ih je potpuno izašla iz javnog života nakon 2014. godine, a preminula je u 64. godini. Uzrok smrti ostao je pod velom misterije.

Glumica robin Bernard
Glumica robin Bernardfoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Robin Bernard pronađena je mrtva na „otvorenom polju“ ove nedelje u San Hasintu u Kaliforniji, ostala je upamćena po ulozi u hit sapunici General Hospital (Opšta bolnica).

 

U seriji se pojavila na vrhuncu svoje karijere 1980-ih, i glumila čak u 145 epizoda ove popularne serije, ulogu pevačicu Teri Brok.

Glumica je poslednji put viđena u javnosti 2014. nakon toga kao da je nestala i niko nije znao gde se tačno nalazi. 

 

Lokalno stanovništvo je tvrdilo za glumicu da je beskućnica, a komentari na Fejsbuku o njoj potvrđuju da su je ljudi upamtili kao ljubaznu ženu koju su viđali u okolini i nudili joj hranu i vodu.

 

Nije potvrđen uzrok smrti Bernarde, od strane lekara, a njena porodica se nije oglašavala na pozive medija. 

Bernard je odrasla u Teksasu, gde je njen otac bio putujući propovednik, ona i njena sestra formirale su duo koji je pevao pesme na javnim političkim okupljanjima.

 

Planirala je muzičku karijeru i provela je tri godine živeći u Nešvilu pre nego što je odlučila da potraži drugačiji put do ostvarenja svog sna, nakon što je jednog dana gledala Opštu bolnicu kod kuće.

Odvezla se u Los Anđeles i za godinu dana dobila sočnu ulogu u sapunici:

 

- Naučila sam da preživim i budem skromna, ali volim svoju kuću u Malibuu, i volim da budem u emisiji sa svim tim zvezdama, je jedna od izjava koju je tada dala za medije.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO:

PRVO SPOMINJAO DEMONE, A ONDA OKRIVIO PORODICU ZA SMRT! Bolna ispovest Miroljubove žrtve za Kurir: DEBELO JE NAPLAĆIVAO ZA MOLITVE

 

 

makonda-tracker