iznenađenje!

Ceo dan pred kamerama i NIKO nije primetio: Slavni glumci čekaju drugo dete, a otkrili su nam to na simpatičan način

0

Iako je tog dana provela mnogo vremena pozirajući, tek kada je sama odlučila glumica je pokazala rastući trudnički stomačić

Hoakin Finiks i Runi Mara čekaju drugo dete
Hoakin Finiks i Runi Mara čekaju drugo detefoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Američka glumica Runi Mara (38) u petak uveče je prisustvovala premijeri svog novog filma "Kuhinja" (La Cocina) režisera Alonsa Ruispalasiosa na Berlinskom filmskom festivalu, a na crvenom tepihu je priredila veliko iznenađenje okupljenima.


Glumica koja je već godinama u ljubavi s holivudskim glumcem Hoakinom Finiksom pojavila se u couture haljini modne kuće Givenchy iz kolekcije za 2018.

 

Niko ništa nije slutio zbog šireg kroja toalete, a glumica u jednom trenutku je položila ruke na stomak i pokazala da je ponovo u drugom stanju.

 

Runi Mara ponovo trudna
Runi Mara ponovo trudnafoto: Nicole Kubelka / imago stock&people / Profimedia

Ovo je bilo veliko iznenađenje, budući da je Runi ranije tog dana pozirala u predimenzioniranom sakou i niko nije primetio njen stomačić.

 

Ovo će biti drugo dete poznatog para, koji već ima sina Rivera, rođenog 2020. godine.

 

Ni Runi Mara i Hoakin Finiks nisu se oglašavali povodom pisanja medija da čekaju bebu, kao ni njihovi predstavnici za medije, a par je poznat po tome što izbegava pažnju javnosti.

 

Hoakin Finiks i Runi Mara čekaju drugo dete
Hoakin Finiks i Runi Mara čekaju drugo detefoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumci se poznaju od 2012, zajedno su od 2016. godine, a tajno su se verili 2019. Iako su poznati kao par koji ne priča o svom životu daleko od kamera i uspešno skriva detalje, pa smo tako i za Riverov dolazak na svet i ime saznali od njihovog prijatelja Viktora Kosakovskog, Runi se ranije osvrnula na to kako je majčinstvo uticalo na nju.


Vaspitavanje naše bebe, Rivera, otvorilo mi je srce za čitav novi život, ispunjen nadom i jačom odlučnošću da stvaram ljubazniji i održiviji svet – objasnila je u pismu koje je napisala u okviru jedne kampanje povodom Dana majki 2021. godine.

 

Runi Mara ponovo trudna
Runi Mara ponovo trudnafoto: Tom Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Par je, inače, sinu dao ime po Riveru Finiksu, slavnom glumcu i Hoakinovom pokojnom bratu, koji je preminuo 1993. godine nakon predoziranja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Evo kako uživa trudna devojka Ognjena Amidžića

 

makonda-tracker