priveden je u las vegasu

Posle 27 godina rešeno ubistvo Tupaka? Policija uhapsila čoveka koji je DOBRO POZNAT JAVNOSTI zbog ovog zločina

0

Jedan od najpoznatijih repera sveta Tupak Šakur ubijen je pre 27 godina, a policija je sada uhapsila jednog osumnjičenog za taj zločin. 

 

 

Policija je posle punh 27 godina uhapsila osumnjičenog za ubistvo repera Tupaka
Policija je posle punh 27 godina uhapsila osumnjičenog za ubistvo repera Tupaka foto: COLUMBIA PICTURES - Album / Album / Profimedia

Policija Las Vegasa je navodno uhapsila muškarca u vezi sa ubistvom repera Tupaka Šakura koje se dogodilo pre skoro tri decenije.

 

Jedna od najvećih zvezda tog vremena i legenda hip-hop muzike je četiri puta upucan u Las Vegasu 1996. godine. Međutim, njegov ubica je ostao misterija do danas.

 

Nikad se nije saznalo ko je potegao obarač, međutim sada, 27 godina nakon tog zločina, jedna osoba je uhapšena.

 

Tupak je ubijen u Las Vegasu 1996. godine
Tupak je ubijen u Las Vegasu 1996. godine foto: NEW LINE CINEMA - LIEBOWITZ, E. - Album / Album / Profimedia

Uhapšen je Duan Kit Dejvis poznatiji kao Kif Di (Keefe D). On je u američkoj javnosti poznat kao gangster i član bande The South Side Compton Crips iz Kalifornije.

 

On je tokom devedesetih izgradio prijatelji odnos reperom Paf Dedijem, a još ranije je otvoreno pričao da je bio na mestu pucnjave kada je ubijen Tupak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duval Promo (@duvalpromo)

Za sada nije poznato više informacija, ali je policija potvrdila da Kif Di priveden danas pre podne pošto se dovodi u vezu sa ovom pucnjavom. 

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker