navijamo da ozdravi!

Slavni glumac koga Srbi obožavaju imao moždani udar? Legenda Holivuda se ne oseća dobro, nedeljama bio u bolnici

0

Bivši bokser Majk Tajson je sve iznenadio kada je otkrio da je poznati glumac u jako lošem zdravstvenom stanju.

Svi se nadaju da će Džejmi Foks u potpunosti ozdraviti
Svi se nadaju da će Džejmi Foks u potpunosti ozdravitifoto: : DOBN / RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čuveni Majk Tajson je dao izjavu stranim medijima u kjoj je otkrio da je holivudska zvezda Džejmi Foks nedavno imao moždani udar.

 

- Ne oseća se dobro. Kažu da je imao moždani udar. Nemam pojma šta mu se dogodilo - izjavio je legendarni bokser za list "The Sun".

 

Po izveštajima stranih medija, Džejmi Foks je nekoliko poslednjih nedelja bio u bolnici, a sada je izašao i oporavlja se u svom domu. Nije tajna da je glumac imao probleme sa zdravljem još od aprila meseca.

 

Tada je njegova ćerka Korin Foks na društvenim mrežama otkrila da joj je otac imao probleme sa zdravljem, ali nije jasno precizirala šta se desilo.

 

- Želimo da podelimo da je moj otac Džejmi Foks juče imao medicinske komplikacije. Na sreću, zbog brzog reagovanja i odlične nege, on je već na putu oporavka. Znamo koliko ga volite i cenite svoje molitve. Porodica traži privatnost tokom ovog vremena. Puno ljubavi, porodica Foks - napisala je ćerka Džejmija Foksa.

 

To što Foks ima problema sa zdravljem, zaustavilo je i snimanje filma Povratak u akciju.

 

Zbog lošeg zdravstvenog stanja Džejmija Foksa više puta su odložena snimanja filma Povratak u akciju
Zbog lošeg zdravstvenog stanja Džejmija Foksa više puta su odložena snimanja filma Povratak u akciju foto: GINO / Backgrid USA / Profimedia

U tom ostvarenju Džejmi bi trebalo da glumi uz poznatu koleginicu Kameron Dijaz, koja je baš sa tim filmom odlučila da se vrati na veliko platno posle skoro 10 godina pauze.

 

- Džejmijevi problemi u ovom trenutku izgledaju veoma ozbiljno i ta odlaganja snimanja mogu biti ništa u poređenju sa onim što bi se tek moglo desiti. Sve ovo je jako tužno i svi Džejmiju žele sve najbolje - rekao je dobro obavešteni izvor za The Sun.

 

 

makonda-tracker