posle 18 meseci

Jedna PROMENA u filmu sve IZNENADILA: Alek Boldvin nastavio snimanje ostvarenja na kojem je ubio snimateljku

0

Snimanje filma se nastavilo, ali sa jednom promenom koja je sve iznenadila,.

Alek Boldvin
Alek Boldvin foto: Said Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavni holivudski glumac Alek Boldvin je na setu filma "Rust" tokom 2021. godine nenamerno usmrtio jednu od snimateljki Halinu Hačins.

 

Boldvin je nesrećnu ženu usmrtio hicem iz pištolja koji je trebalo da bude samo filmski rekvizit, ali su se u njemu ipak nalazili pravi meci.

 

Jedan od njih je pogodio Hačinsovu, koja je preminula od zabobijenih povreda.

 

Tokom snimanja te scene, Boldvin je istim pištoljem ranio i reditelja Džoela Souzu. Od tada Alek Boldvin je na suđenju za ovo ubstvo, na kojem je on okrivio neke druge radnike na filmu za ovaj nemio događaj.

 

Glumac je na suđenju naveo da bi odgovornost trebalo da snose pomoćnik reditelja filma i osoba koja se bavi rekvizitima i oružjem.

 

Boldvinu nije lako palo sve što se desilo
Boldvinu nije lako palo sve što se desilofoto: Youtube Printscreen

- Neko je stavio pravi metak u pištolj, a trebalo je bolje da zna. To je bio njen posao. Njen posao je bio da pogleda municiju i stavi lažnu, na setu nije trebalo da bude pravih metaka - ispričao je glumac na suđenju.

 

Pomoćnik reditelja Dej Hols je Baldvinu dodao sporni pištolj pre ubistva. On se nagodio sa sudom, i priznao je krvicu i dobio je pola godine uslovne kazne.

 

Snimanje je sada nastavljeno nakon godinu i po dana, ali jedan podatak, odnosno promena u filmu je sve iznenadila. Suprug pokojne snimateljke, Metju Hačins, od sada će biti izvršni producent filma „Rust“. Još nije poznato kako je 

 

 

makonda-tracker