šta vi mislite?

Nakon San Rema, ponovo je napravila POMETNJU: Kjara Feranji u haljinama koje šalju MOĆNU PORUKU svim ženama na svetu

0

Dodela Brit nagrada je održana, a na manifestaciji su neke zvezde privukle posebnu pažnju.

Kjara Feranji
Kjara Feranjifoto: Instagram

Najpoznatija modna blogerka Kjara Feranji je nedavno iznenadila svojim modnim izdanjem na festivalu u San Remu, a na završnoj večeri dodele Brit nagrada je otišla korak dalje.

 

Popularna trendseterka, koju je Instagramu prati 28,6 miliona ljudi, promenila je nekoliko kreacija na sceni, a svaka je bila intrigantnija i glasnija od prethodne.

 

Prvi model je plava svilena haljina ispod koje se nalazi zlatni deo nalik izlivenoj skulpturi od zlata ženskih grudi preko čega je nosila ogroman katanac. Kjara se trudila da svakom haljinom pošalje jednu poruku ženama širom sveta i osnaži ih.

Zlatna boja je dominirala, pa je tako i sledeća kreacija bila inspirisana ženskim telom, a akcenat je bio na grudima.

Treće izdanje je privuklo pažnju jedinstvenom ogrlicom u obliku materice, čime je jasno pokazala da slavi ženstvenost i da je to nešto čega se ne treba stideti. Ogrlicu je dizajnirao Daniel Roseberry za Schiaparelli.

Kjara je ovim performansom još jednom skrenula pažnju na sebe i svoje stavove, a ovo je izazvalo oprečne komentare, pa su neki mišljenja da je preterala, te da ovakva podrška ne vodi nikuda i zapravo ne znači ništa.

 

 

makonda-tracker