loš primer

"ZABRANJEN ULAZ devojkama koje imaju više od 45 kg!" Slavna bogatašica naljutila je svet sumanutom pozivnicom za žurku

0

Godine prolaze, a jedan od najvećih skandala koji su priredila deca slavnih ličnosti ne može da se zaboravi

Nikol Riči dugo je kritikovala da daje loš primer mladim devojkama
Nikol Riči dugo je kritikovala da daje loš primer mladim devojkama foto: Pierre Teyssot / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nikol Riči okušala se kao modna dizajnerka, glumica i još mnogo toga, ali je američkoj i svetskoj javnosti najpoznatija po rijaliti programu "Jednostavan život", u kom je učestvovala s Paris Hilton, i činjenici da je usvojena ćerka pevača Lajonela Ričija.


Ona je poznata po vrlo glamuroznom životnom stilu, a u ranoj mladosti bila je party devojka koja puni novinske stupce skandalima.

 

Svako veče je bila u provodu, a pisalo se i o njenom odevnom stilu i tome što je negirala da ima poremećaj u ishrani iako su mnogi verovali da se ona bori s tim problemom.

 

Nikol Riči bila je idol mladim devojkama u Americi, a mnogi su smatrali da ne predstavlja dobar primer
Nikol Riči bila je idol mladim devojkama u Americi, a mnogi su smatrali da ne predstavlja dobar primerfoto: EPA/PETER FOLEY

Upravo je pitanje njene telesne težine jednom prilikom inspirisalo Nikol da sastavi "šaljivu" pozivnicu za svoju zabavu, ali malo ko se smejao. Ona je, naime, jednom prilikom organizovala žurku povodom Dana sećanja, a u pitanju je bila zabava na kojoj se služio roštilj.


– Proslavimo ovaj dan u svojim najku**astijim majicama i najtešnjim farmerkama, iako nemamo pojmu šta je to Dan sećanja – napisala je Nikol Riči. – Na ulaznim vratima će stajati vaga. Nijednoj devojci težoj od 45 kilograma nije dozvoljeno da uđe. Počnite da se izgladnjujete. Vidimo se!

U pitanju je i-mejl koji je Nikol Riči poslala svojim prijateljima, a koji je nekako dospeo do javnosti i reakcije su bile, najblaže rečeno, negativne.

 

Mnogi su se ostrvili na mladu naslednicu i tvrdili da ona promoviše nezdrav način života i predstavlja loš uzor za mlade devojke, a Nikol je kasnije ispričala da je sve bila samo šala.

 

Nikol Riči bila je glavna medijska zvezda početkom 2000-ih
Nikol Riči bila je glavna medijska zvezda početkom 2000-ihfoto: EPA/NINA PROMMER

– Mislim, pozivnica se i rimuje. Zar ste mislili da treba ozbiljno shvatiti i-mejl koji se rimuje? To je privatna poruka koju sam poslala svojim prijateljima. Šalila sam se i ne mislim da tu postoji bilo šta loše – objasnila je Nikol u jednoj radijskoj emisiji.


Ono što je posebno odjeknulo nakon pomenute žurke jeste činjenica da se glumica Miša Barton, koja se godinama borila protiv anoreksije, onesvestila na zabavi Nikol Riči i da je neko vreme provela u bolnici. Njen predstavnik za medije izjavio je tada da je Miša samo loše reagovala na lekove koje je pila zbog bronhitisa.

 

 

makonda-tracker