amerikanci su zapanjeni

20 GODINA SE PRETVARALA DA JE "GLUPA PLAVUŠA": ŠOK DECENIJE — ovo je PRAVI glas Paris Hilton! (VIDEO)

0

Sinonim za razmaženu bogatašicu koja je površna i ne preterano inteligentna još od kraja devedesetih do danas je progovorila!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dokumentarni film Ovo je Paris jedna je od glavnih vesti u svetu zabave ove godine, a razlog je gotovo neverovatan — čuvena naslednica lanca hotela Hilton Paris Hilton otkrila je u dokumentarnom filmu o sebi da se već više od 20 godina pretvara da je manje inteligentna nego što jeste.


Hiltonova je i ranije najavljivala da ćemo je u ovom ostvarenju videti onakvu kakvu ranije nismo, a već danima mediji prenose njene neočekivane izjave iz filma.

 


Prvi put se svetu predstavila kao "glupa plavuša" u emisiji The Simple Life, gde je s prijateljicom Nikol Riči zasmejavala planetu u nekim jednostavnim i svakidašnjim situacijama s kojima se razmažene bogatašice ne sreću često.

 

Kako je još u januaru otkrila, rešila je da igra ulogu koja se od nje očekivala.


Znala sam šta radim, ali ceo svet nije, pa je bilo vrlo frustrirajuće što me doživljavaju onakvom kakva nisam ― objasnila je ona tad Paris za magazin People. ― Ali to je bio tako čudesna i zabavna emisija da sam o njoj razmišljala samo kao o zabavi.


Sada, kada je dokumentarac objavljen, znamo da je Hiltonova govorila istinu i da je rešila da napravi od sebe brend po cenu toga da je ceo svet upozna onakvu kakva zapravo nije.

 

foto: Profimedia

Prava je je, zapravo, neko ko je briljantan i nisam glupa plavuša, samo sam odlična u pretvaranju da jesam ― rekla je Paris.


Ono što je najzanimljivije korisnicima društvenih mreža je, međutim, glas kojim je Paris to rekla, a on nije ni nalik visokom glasu i sporom govoru po kojim je čuvena naslednica poznata. Štaviše, ona u filmu Ovo je Paris pokazuje da ume da odglumi čak 11 različitih glasova.


Ovo je njen pravi.

 

Ona je u nedavno intervjuu istakla da je otkrila svetu istinu jer ne želi da je upamte onakvom kakvom nam se godinama predstavljala.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Želim da me poštuju kao poslovnu ženu ― dodala je.

 

 

makonda-tracker