prirodna i očaravajuća

On je najzgodniji glumac u Holivudu, a ona – PRAVA ŽENA! Supruga slavnog lepotana ismejana zbog izgleda, ali ona ne haje

0

Mark Volberg do ušiju je zaljubljen u svoju suprugu, koja je pravi primer stvarne žene kakvu je moguće sresti bilo gde i baš svakoga bi šarmirala

foto: CHRISBRANDIS.COM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: CHRISBRANDIS.COM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Proslavljeni glumac Mark Volberg (51) ovih dana s porodicom boravi na odmoru na Barbadosu, gde uživaju u slobodnom vremenu, okeanu i sunčanim danima.


Nekadašnji reper i šarmantni glumac kog uglavnom gledamo u akcijama i, sve češće, komedijama uslikan je u više navrata na plaži kako se razmeće svojim mišićima. Volberg je od početka karijere poznat po savršeno isklesanom telu, zahvaljujući kom je dugo bio uspešan model i učestvovao u kampanjama linija donjeg veša.


Zlonamerni su, međutim, primetili da njegova supruga ne izgleda kao da živi u teretani i da je, zapravo, ona primer onoga što se u medijima neretko naziva "pravom ženom". Rija Duram (44) ima obline, stomačić dok sedi... Sve ono što je sasvim normalno na telu prosečne žene!

 

Mnogi komentarišu i da je Volbergova draga pokazala celulit, ali mi ga ni na jednoj fotografiji nismo primetili,a i da jesmo – zar je važno?

 

1 / 4 Foto: CHRISBRANDIS.COM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia


Ipak, Rija se ne opterećuje time što društvene mreže ne gledaju blagonaklono na normalno žensko telo i uvek očekuju savršenstvo kakvo viđamo na reklamama, te se nije obazirala na paparace i uživala je u odmoru.

 

Kao i svaki put kada se par pojavi zajedno na plaži, komentari su oprečni.

 

"Može da bude s bilo kojom, a on je s njom, zašto?", "Mark Volberg izveo kita na plažu", "Kakve bombe li mu se nude", "Zar nema dovoljno para da se reši ovog celulita"... neki su od zlonamernih komentara. Ipak, više je onih koji smatraju da je pohvalno to što Rija ne želi da se uklopi u nerealne i surove standarde lepote koje nameće Holivud i živi zdravo i normalno.

 

Sudeći po tome kako su se Mark i Rija proveli na plaži, ne bismo rekli da njega interesuje šta drugi misle...

Podsetimo, Mark Volberg i Rija Duram imaju četvoro dece – Elu (18), Majkla (16), Brendona (13) i Grejs (12).


Volberg je pred kamerama ljubio neke od najlepših žena sveta, ali uvek ističe da je pored Rije pronašao sve što mu treba i da njoj duguje čitav svoj život.


Sve dugujem svojoj supruzi. Ona mi je pomogla da postanem čovek kakav sam danas. Ona je izgradila prelep život za mene i našu decu. Znam da je ona jedina koja me voli onakvog kakav sam zapravo – izjavio je glumac u jednom intervjuu.


Rija Duram posvećena je svojoj porodici, pa je na prvom mestu majka i supruga, ali je pored toga i vrlo uspešna poslovna žena. Sa Volbergom vodi njihov zajednički lanac teretana, a uz to se bavi i dizajnom odeće.

 

 

makonda-tracker