preživela je

"Drogirala sam se sa 12 godina, sa 13 sam uveliko pila": Popularna pevačica podelila jezivu ispovest o svom odrastanju

0

Pevačica je priznala da je njena rana upotreba droge i alkohola trebalo da bude glavno upozorenje svima u njenom okruženju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica Demi Lovato progovorila je o eksperimentisanju sa drogom i alkoholom tokom svojih tinejdžerskih godina.

 

U epizodi podkasta ''Call Her Daddy'', pevačica — koja trenutno promoviše svoj predstojeći osmi studijski album ''Holy Fvck'' — prisetila se kada je prvi put probala drogu.

- Prvi put sam počela da eksperimentišem kada sam imala 12 ili 13 godina - rekla je voditeljki Aleksandri Kuper. Doživela sam saobraćajnu nesreću i prepisali su mi opijate. Moja mama nije ni pomišljala da će morati da krije opijate od svoje 13-godišnje ćerke, ali ja sam uveliko tada već pila. Bila sam maltretirana i na taj način tražila spas. 


Demi je rekla da je njena majka tada oduzela pilule i zaključala ih, nakon što je videla u kojoj količini ih konzumira.

Takođe je otkriveno da je puno pila u tinejdžerskim godinama za vreme snimanja svojih poznatih serija za kanal ''Dizni''. Dodali su da je prvi put ukrala pivo iz frižidera svog očuha. Ona je rekla da je taj incident trebalo da bude veliko upozorenje svima u njenom okruženju.

 

Demi je priznala da je kasnije eksperimentisala sa kokainom, rekavši:

 

- Sa 17 godina sam prvi put probala kokain i previše mi se svideo, a onda sam otišla na lečenje odmah nakon što sam napunila 18.


Dodali su da je, kada je konačno dobila pomoć, njen tim zaista podržao jer se to dugo iščekivalo.

Lovato je takođe otkrila u podkastu da je u vezi. Međutim, nije otkrila identitet svog partnera, ali su ranije ove nedelje proslavili njen 30. rođendan u Los Anđelesu. Rekla je da veza "ide jako dobro".

1 / 6 Foto: EPA/ JOSE SENA GOULAO

 

Sa slušaocima je podelila i šta traži od partnera, rekavši:

 

- Mora da me zasmejava. Izlazila sam sa ljudima koji su bili lepi ili seksi… Osoba sa kojom izlazim je tako zgodna i tako seksi i ja sam opsednuta. Ali mi starimo, izgled bledi i zato moraš naći nekoga ko te potpuno razume. I što je meni najvažnije, da me zasmejava.

Prošle nedelje, novi par je fotografisan kako se drži za ruke u Njujorku, kada su prvi put izašli u javnost zajedno.


Ranije ovog meseca, izvor je ekskluzivno za People potvrdio da je Demi Lovato tajno izlazila sa novim dečkom.

 

- To je zaista srećna i zdrava veza - rekao je izvor - On je odličan momak.

 

Demi, inače, pati od bipolarnog poremećaja, a pre nekoliko godina se predozirala, nakon čega joj je život visio o koncu. Potom je provela izvesno vreme na rehabilitaciji, a danas smatra da je imala ogromnu sreću što je uopšte preživela.

 

 

makonda-tracker