rešila da progovori

"IMALA SAM TRI MOŽDANA UDARA I INFARKT, SAD I OŠTEĆENJE MOZGA": Čuvena pevačica ima tek 28 godina i proživljava PAKAO

1

Svetski poznata pevačica odlučila je da progovori o svojoj drami

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Demi Lovato otkrila je u najavi dokumentarne serije Dancing With The Devil ("Ples sa đavolom"), koja će premijerno biti prikazana 23. marta, šta joj se dogodilo nakon što se 2018. predozirala.


Imala sam tri moždana udara, imala sam infarkt. Lekari su tada rekli da mi je ostalo pet do 10 minuta života — kaže Demi Lovato (28) u dokumentarcu u kojem njena prijateljica pita: "Da li pričamo o heroinu . Da li o tome pričamo?".

 


Kako se veruje, Demi Lovato se predozirala upravo ovom vrstom droge.

 

Pevačica i glumica u dokumentarnoj seriji upoređuje sebe s mačkom jer je mnogo puta preživela, a zna se da se za ovu vrstu životinja kaže da imaju devet života.


Znate, ja živim deveti život. Spremna sam da se ponovo bavim onim što volim, a to je muzika — poručuje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)


O posledicama onoga što je doživela rekla je:

 

Imam oštećenje mozga i danas se borim sa posledicama. Ne vozim automobil jer imam problem sa vidom.

 

Dodala je da je dugo imala poteškoće sa čitanjem.

 

Zaista je bila velika stvar kada sam uspela da pročitam knjigu, recimo, dva meseca kasnije jer mi je vid bio toliko zamagljen — istakla je.


— Prešla sam liniju koju pre toga nisam prelazila — prokomentarisala je uzimanje prekomerne doze narkotika.

 

U dokumentarcu od četiri nastavka pojavljuju se i pevačicina majka Dijana de la Garsa, očuh Edi i sestra Dalas (33) kao i mlađa polusestra Medison. Trejler počinje fotografijama Demi Lovato iz detinjstva, prikazima njene uspešne karijere u DIznijevim serijama, ali i burnih meseci koji su prethodili predoziranju koje ju je umalo koštalo života.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Prikazuje se i njena veridba sa Maksom Eričom (29) koja se desila u julu prošle godine, a onda i njihov buran raskid na društvenim mrežama koji je usledio dva meseca kasnije.

 

U seriji o Demi Lovato i njenim naporima da se izbori sa "demonima" govore njeni prijatelji Kristina Agilera i Elton Džon, a ona je saopštenju povodom dokumentarca rekla:

 

— Prošle su dve godine otkako sam se suočila licem u lice s najmračnijom tačkom u svom životu, ali sam sada spremna da podelim priču sa svetom. Prvi put ćete, s moje tačke gledišta, moći da vidite kako se odvijala moja borba i trajno isceljenje. Zahvalna sam što sam uspela da pređem ovo putovanje, suočim se sa prošlošću i konačno je podelim sa svetom.


Reditelj Majkl D. Ratner rekao je da je snimanje dokumentraca počelo 2018. tokom svetske turneje Demi Lovato Lovato's Tell Me You Love koja je okončana u julu te godine.

,

Demi je 24. jula, pred koncert u Nju Džersiju, prevezena u bolnicu u Los Anđelesu zbog predoziranja. Vatrogasna služba LA potvrdila je za magazin Rolling Stone da je odgovorila na hitan poziv iz pevačicinom doma.

 

 

makonda-tracker