razbesnela javnost

Ostaje bez miliona fanova, posla i ugleda: Vupi Goldberg izjavom o HOLOKAUSTU šokirala svet

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

draff

02-02-2022 09:30h
Hehehe, sad i crnci da spoznaju da na olimpijadi "potlačenih" i "diskriminisanih" ima grupa koje su bolje rangirane i u koje ne sme da se dira.

Nije problem da li su dve rase ili ne

02-02-2022 09:47h
Problem je u bilo kakvom pominjaju holokausta izvan zadatih okvira. Holokaust je postao religija u koju se, kao u srednjem veku, ne sme sumnjati, inače ideš na "lomaču".

Koki

02-02-2022 11:39h
Kako bi ja voloe da se digne ovolika halabuka kad se dirne u srpske rane i zlocine izvrsena nad Srbima ali sa Srbima to stoji drugacije narod koji je ima toliko zrtava i to od nacista i ustasa u 2 svetskom ratu proglasava se genocidnim a oni koji su bili na strani nacista koji su ih cvecem docekivali on se progalasvaju zrtavama! Kao i danas sa Srebrenicom sa kojom nam ispiraju mozak da sami sebe okrivimo mi koji smo bili najvece zrtve tih koljaca i ubica dece i zena samo sto to kod Srba nece nikada proci!

Bane

02-02-2022 12:04h
@Koki
Slažem se, ali Jevreji nisu AUTOŠOVINISTI i MAZOHISTI kao Srbi. Evo sad i pred izbore, neke stranke se kandiduju tvrdnjom kako je genocid izvršen u Srebrenici ???
Kakav smo to narod ?????
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: