i kamen bi zaplakao

DRAGA, IZ OVOGA SE VIŠE NE VRAĆAŠ: Najpotresniji kraj ljubavne priče dvoje glumaca koji su se obožavali - morao je da dopusti da mu suprugu ISKLJUČE sa aparata

1

Njen sin odlučio se na važan korak kako bi zauvek sačuvao uspomenu na svoju majku

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Od smrti jedne od omiljenih britanskih glumica Nataše Ričardson prošlo je već deset dugih godina. Povodom godišnjice smrti, drage koleginice prisetio se glumac Denis Kvejd, koji je svojevremeno imao filmsku ulogu Natašinog supruga .

 

"Bila je predivna osoba, predivna, predivna osoba. Ne samo u glumačkom pogledu, bila je prava dama. Neko s kime nije bilo teško raditi, sa sjajnim smislom za humor. Prekrasna je osoba bila. Pamtim je kao sjajnu majku dvoje dece, sjajnu suprugu i prijateljicu", izjavio je Denis.

 

Nataša Ričardson, koja je s glumcem Lijamom Nisonom bila u braku od 1994. godine, doživela je u Kanadi skijašku nezgodu. Pala je i dobila udarac u glavu na kojoj nije nosila kacigu, a nakon pada nije se žalila na bolove.

 

Nekoliko sati kasnije bila je hitno prevezena u jednu njujoršku bolnicu, gde je preminula u 46. godini od posledica krvarenja u mozgu.

 

Tog tužnog dana pre nekoliko se godina prisetio i Lijam Nison.

 

 - Razgovarali smo telefonom i rekla mi je: "Dragi, malo sam pala na snegu." Tako je ona to shvatila - opisao je glumac trenutak kada je saznao da je njegova supruga povređena u nesreći.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker