šok

Ona objavila da ga voli, on da su ― RASKINULI! Zgodni pevač se rastao od devojke nakon rođenja njihovog deteta

1

Iako su izgledali kao srećna porodica, atraktivni pevač i njegova draga ipak su imali probleme koje nisu uspeli da prebrode

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pop zvezda Džejson Derulo (32) i influenserka Džena Frums (28) više nisu zajedno, objavio je pevač.


Džena i ja smo odlučili da se razdvojimo ― napisao je Derulo na Tviteru juče. ― Ona je neverovatna majka, ali verujem da će nam razdvojenost u ovom trenutku omogućiti da budemo najbolje moguće vezije sebe i najbolji roditelji koji možemo da budemo. Molimo vas da poštujete našu privatnost.

 

Par je pre samo četiri meseca dobio sina Džejsona Kinga, a njihovi pratioci na društvenim mrežama imali su priliku da vide njihovu svakodnevicu, koja je izgledala magično.

 

Džejson Derulo, Džena Frums
foto: Profimedia

Pre nego što je Džejson tvitovao o rastanku, Džena mu je na Instagramu čestitala rođendan, napisavši:


Blagoslovena sam što delim dan rođenja sa svojim ljubavnikom. Ti si najzgodnije, najvrednije, najtalentovanije, najšašavije stvorenje puno ljubavi.

 

Džejson Derulo, Džena Frums
foto: Profimedia

Ona je dodala da je zahvalna zbog njihove ljubavi i da je on i njihov sin čine najsrećnijom devojkom na svetu, kao i da jedve čeka da zajedno stvaraju nove uspomene. Džena je kasnije obrisala ovu objavu, ali se na njenom profilu i dalje vide njihove porodične fotografije.

 


 

makonda-tracker