nije sve bilo idealno

Pred smrt ga NIKO NE BI PREPOZNAO: Bio je veliki zavodnik, a krio patnju o DAVNOM zlostavljanju

0

Mada bi se činilo da je Patrik Svejzi živeo idealnim životom, uz novac i lepotu, to nije bilo baš tako. Njegova udovica otkrila je da ga je majka zlostavljala dok je bio mlad.

Patrik Svejzi
foto: Profimedia

Čuveni glumac Patrik Svejzi preminuo je od posledica raka pankreasa, a zauvek će biti upamćen po ulogama u filmu Prljavi ples Duh. Dokumentarac o životu preminulog glumca, pod imenom Ja sam Patrik Svejzi, otkrio je velike tajne o njemu, o čemu je progovorila Lisa Svejzi, njegova supruga.

 

Mada se činilo kako mu je majka najveća podrška, izgleda da nije bilo tako kako se u javnosti činilo. Njegova majka je bila koreografkinja, pa ga je stalno podsticala, ali na način koji nije uvek bio vaspitno ispravan. Naime, kako se navelo, njen perfekcionizam se čak i pretvarao u fizičko zlostavljanje.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

To je komentarisala i Lisa:

 

Patrikova majka je zapravo bila primer onoga što se događa u porodicama u kojima je prisutno zlostavljanje. Znala je da bude jako nasilna, ali to nije bilo ništa u poređenju s onim što je ona kao dete pretrpela dok je odrastala sa svojom majkom i njegovom bakom – otkrila je Lisa i dodala da se Patrik odselio od kuće kad je napunio 18 godina.

 

Znate šta, ako vas neko tako snažno odgurne, kao što je to učinila njegova mama, to često natera ljude da potonu. Ipak, na njega je to uticalo sasvim drugačije, jer ga je nateralo na još jaču borbu – zaključila je Svejzijeva udovica.

 

 

makonda-tracker