FOTO

BRED I ANĐELINA SU ZAKUPILI SPRAT, KEJT MOS ZABRANJEN ULAZ: Luksuzni hotel u Kanu krije sramotne TAJNE džet-seta

0

Mnogo sramotnih slika i suludih prohteva slavnih!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

74. filmski festival u Kanu ove godine do sada je bio i te kako medijski ispraćen, a brojna slavna imena su svojom pojavom na crvenom tepihu očarale svet. Međutim, svi ti poznati već decenijama odsedaju u čuvenom luksuznom Hotel du Cap Eden Roc. Ne samo što je u pitanju čuveno mondensko prebivalište poznatih, već je unutar njegovih zidova zapisano pregršt zabavnih i sramotnih priča!

 

Hotel du Cap Eden Roc ima dugogodišnju tradiciju ugošćavanja slavnih, a udaljen je od Kana svega 15 minuta vožnje. Ne samo kada je u toku filmski festival, poznati obožavaju ovu destinaciju i inače, posebno nakon hedonističkih noći uz litre šampanjca.

 

U ovom mediteranskom raju zvezdama je sve dozvoljeno i prilagođeno njihovim potrebama i prohtevima. Diskrecija je zagarantovana, ali često, ipak, isplivaju u javnost razne bizarne priče!

 

Na primer, jednom je Mel Gibson u hotelu organizovao žurku za 300 ljudi, a Šeron Stoun je baš tu naručila svirača harfe odevenog u irsku narodnu nošnju da je zabavlja. Slavni gosti koji su tu boravili jesu Monika Beluči, Dženifer Lopez, Džon Travolta, Penelope Kruz...

 

Čudne paparaco fotografije su isplivale u javnost, od onih uslikanih na terasama hotela, do onih sa privatnih plaža. Romana Polanskog su uhvatili u starom donjem vešu dok isteže prepone, Mišel Rodrigez je izvodila vratolomije na jedrilici, Švarcenegera su slikali dok se sunčao...

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Upravo ovde su Elizabet Tejlor i Ričard Barton bili na medenom mesecu, Marvin Dejvis je bio opljačkan za čak 10 miliona dolara, a Kejt Mos je jednom toliko demolirala sobu da su joj zabranili da više ikada odsedne u hotelu.

 

Tom Kruz dobija specijalno dizajniranu organsku salatu, a Bred Pit i Anđelina Džoli jednom su zakupili celi sprat samo kako bi sami uživali jedno u drugom.

 

Jedno je sigurno, a to je da hotel u Kanu čuva brojne tajne...

 

 

makonda-tracker