gospodin i gospođa skot

OBJAVILI ZAJEDNIČKU FOTKU I ZAPALILI MREŽE: Kajli Džener ponovo u zagrljaju BIVŠEG, fanovi ne prestaju da KOMENTARIŠU

1

Najmlađa članica porodice Kardašijan-Džener, rijaliti zvezda Kajli (23) na Instagram profilu je objavila fotografiju sa bivšim dečkom Trevisom Skotom (29).

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Ona je time zagolicala maštu fanova i dala da se nasluti da su se nakon dve

godine pomirili i obnovili romansu.

 

Naime, Kajli sa reperom ima ćerku Stormi. Kada su u 2019. godini odlučili da prekinu dvogodišnju vezu, dogovorili su i o starateljstvu nad malenom ćerkom. Sve je postignuto bez uplitanja advokata i odlazaka na sud, a pristali su na to da oba roditelja o devojčici brinu jednako.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

O njihovom pomirenju već se nagađalo, ali par to nikada nije potvrdio. Na Instagramu Trevisa i Kajli fanovi su primetili da se često druže, ali to je sve bilo opravdano zbog ćerkice Stormi.

 

Novom fotkom pokazali su da je možda ipak reč o obnovljenoj romansi. Naime, par na njoj pozira u svom poznatom stilu. Travis iza Kajli sa rukama oko njenog struka i gleda u pod dok zgodna Dženerka gleda u kameru i pozira u seksi pozi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

- 24 sata u Njujorku - napisala je Kajli u opisu fotke.

 

Da su fanovi oduševljeni govori činjenica da je fotografija skupila skoro 13.000.000 lajkova, a prva se u komentarima javila Kajlina polusestra Kloi Kardašijan (36) koja je nedavno obnovila ljubavnu vezu sa Tristanom Tomsonom (30). Ostavila im je pet komentara u kojima su se nalazili emotikoni krune i srca.

 

- Ovo je ono što smo čekali; Mama + tata; Oooo je li ovo najava?; Gospodin i gospođa Skot - pisali su oduševljeno njihovi obožavaoci.

 

Službene potvrde još uvek nema, ali sudeći po fotki, par itekako uživa u zajedničkom druženju.

 

 

makonda-tracker