USKLADILA ODEĆU S — PRIVATNIM AVIONOM!

POGLEDAJTE SAMO OVE CIPELE! Kajli Džener prodrmala Instagram NESVAKIDAŠNJIM viđenjem poslovnog stila (ANKETA)

0

Najmlađa članica klana Kardašijan-Džener podelila je dve fotografije iz svog aviona Kylie Air, koje su privukle mnogo pažnje. Šta vi mislite — da li je preterala?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kozmetički mag i rijaliti zvezda Kajli Džener ponosna je vlasnica više nekretnina i firmi, kao i ogromnog broja skupocenih "krpica" i aksesoara, a jedan od njenih većih razloga za ponos je i privatni avion Kylie Air.


Popularna trendseterka nije se dugo hvalila svojom letelicom, a juče je podelila dve fotografije koje su nastale kada se Kajli, po svemu sudeći, uputila na poslovni sastanak. Ona je rešila da uskladi svoj stil s avionom, pa je ponela nesvakidašnju poslovnu kombinaciju: pletene zvonaste pantalone i ručno tkani sako za koji je izdvojila 3.035 dolara, a potpisuje ih poljska dizajnerka Magda Butrim. Dodala je tome korset brenda Dion Lee, a mekani materijali sežu i do stopala, na kojima som videli Louis salonke čiji je gornji deo pleten i čija cena iznosi 850 dolara!

 

—  To je posao, bejbi — poručila je Kajli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)


Kajli je pazarila avion prošle godine, kada su mnogi bogataši odlučili da svoj vozni park obogate i letelicom kako bi sebi olakšali život tokom pandemije, a kako su mediji pisali u pitanju je avion u potpunosti bele boje, uz blago svetloroze osvetljenje pored prozora. Svuda su personalizovani detalji, poput naziva aviona istim fontom koji Kajli koristi u logotipima svojih kompanija Kylie Cosmetics i Kylie Skin.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

 

I dok su Kajlini najvatreniji fanovi oduševljeni ovom demonstracijom moći i bogatstva, nije malo onih koji je kritikuju jer se hvališe i razmeće u trenutku dok je svet u krizi, pa za odevnu kombinaciju za jednu poslovnu obavezu ulaže hiljade dolara i, štaviše, kombinuje je s privatnim avionom. "Ti i tvoja porodica preterujete" jedan je od komentara na račun ovog Kajlinog poteza.

 

 

 

 

makonda-tracker