otvoreno

NJENA GOLIŠAVA SCENA JE JEDNA OD NAJPOZNATIJIH U ISTORIJI: Kejt Vinslet odlučila da više ne skida odeću pred kamerama

0

Jedna od prvih asocijacija na Kejt Vinslet (45) većini je trenutak kada se u "Titaniku" ona razgoliti dok stoji ispred Leonarda Dikaprija i kaže: "Nacrtaj me kao jednu od tvojih Francuskinja".

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica je više puta za potrebe uloga ostajala obnažena, ali sada je tome došao kraj.


Mislim da su dani moje golotinje odbrojani — istakla je ona dok je govorila o svojoj ulozi u seriji "Mer iz Isttauna". — Jednostavno mi više nije prijatno to da radim. To zapravo nije stvar godina.


Kako je glumica objasnila, ne želi da je svi vezuju za takvu vrstu scena. Njen strah je, ističe, "da dolazi trenutak kada će ljudi reći: 'Oh, eto nje opet'" svaki put kada Vinsletova skine odeću pred kamerama.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Ona je priznala i da je, dok je gledala svoju novu seriju, bila zabrinuta u vezi s tim je li prihvatljivo da glumi sredovečnu ženu koja ima seksualne odnose za jedno veče.


U prvoj epizodi, Mer ima seks na kauču. Pitala sam muža: "Jesam li okej u vezi s ovim? Je li uredu to što igram sredovečnu ženu koja je baka i ima naviku da upada u šeme za jednu noć?" On je rekao: "Kejt, odlično je. Pusti je to da uradi" — ispričala je.

 

 

makonda-tracker