konačno srećan

HOLIVUD I GLAMUR JE ZAMENIO POLJOPRIVREDOM: Popularni glumac proteklih nekoliko godina živi život iz svojih snova

2

Američki glumac kojeg šira publika pamti po ulogama u filmu "Đavo nosi Pradu" i seriji "Svita" drastično je promenio stil života

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Holivudski glumac Adrijan Grenijer stanovao je godinama u raskošnoj kući u Los Anđelesu, ali je potom rešio da sve preseli u Teksas, gde danas živi kao poljoprivrednik.


Za svoj dom je odabrao Bastrop, u blizini Ostina, a sa svojom devojkom na prostranom imanju uzgaja smokve, breskve i jabuke, rekonstruiše ribnjak jer želi da jede ribu koju je sam upecao, ima organsku baštu. Nada se da će uskoro moći da priušti bezbedan dom i divljim životinjama.

 


Kupio sam imanje 2016, a u decembru prošle godine odlučio sam da se preselim — istakao je nedavno Adrijan. — Ostin je kosmopolitski grad u kojem sam pronašao prijatelje, a malo po malo odavde sam počeo da vodim posao i navikao se na životni tempo koji nije toliko užurban kao u Los Anđelesu. Stoga je odluka da se doselim ovde bila očekivana — ističe glumac.

 


Kako je objasnio, dopada mu se to što su njegove nove komšije skromnije nego stanovnici Los Anđelesa.


Sviđa mi se što su ljudi ovde podjednako uspešni kao u Kaliforniji, ali se time ne razmeću. Teksašani su me odmah prihvatili — iskren je Adrijan.
 

 

 

makonda-tracker