bilo joj je jako teško

"JECALA SAM, GOVORILA DA NE SMEM": Salma Hajek TEK SAD progovorila o NAJNEPRIJATNIJEM iskustvu sa Antoniom Banderasom

1

Salma Hajek nakon mnogo godina otkrila je nepoznate detalje sa snimanja filma Desperado, u kome je glumila sa Antoniom Banderasom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je u pitanju ostvarenje koje ju je proslavilo širom sveta, Salma je tek sada priznala da je imala brojne teške trenutke pri snimanju.

 

"Kad smo počinjali, jecala sam... Govorila sam da ne znam mogu li to učiniti. Bojim se. Jedna od stvari kojih sam se bojala bio je Antonio. Bio je apsolutni džentlmen i jako drag, pa smo i danas jako bliski prijatelji. Međutim, bio je jako slobodan. To me prestrašilo, njemu su te scene bile ništa", rekla je Salma u podkastu "Armchair Expert".

 

"Počela sam da plačem a on je rekao: 'Oh, moj Bože. Zbog tebe se osećam užasno.' Bilo me je sramota što plačem", rekla je Salma.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Ipak, i reditelj i Banderas bili su puni razumevanja...

 

"Rekla sam im da neću da sklonim peškir, a oni su pokušavali da me zasmeju. Bacila bih peškir na dve sekunde i opet počela da plačem. Ipak, prevazišli smo i to", ispričala je.

 

"Mislila sam na svog oca i brata i hoće li to videti. Hoće li me zafrkavati zbog toga? To se ne događa muškarcima. Njima otac dođe: 'Da, to je moj sin' kada vidi takve scene", kazala je Salma Hajek.

 

 

makonda-tracker