fatalna

BILO JE LEPŠIH I ZGODNIJIH, ALI MUŠKARCI SU PRED NJOM PADALI NA KOLENA: Ovo je jedna od TAJNI PRIVLAČNOSTI Merilin Monro

2

Čuvena glumica važi za jednu od najpoželjnijih žena u istoriji, a najnoviji detalji o njenom privatnom životu donekle objašnjavaju zašto je svaki muškarac bio opijen njom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Davne 1952. godine, holivudska ikona Merilin Monro udala se za bejzbol igrača Džoa Dimađija, a sudeći po najnovijim detaljima koji su se pojavili u javnosti — ovo je bila veoma strastvena veza.

 

Blizak prijatelj i podijatar slavnog sportiste Rok Pozitano objavio je njegovu biografiju i otkrio pojedinosti o Džoovom zajedničkom životu s Merilin Monro. Konkretno, o njihovom seksualnom životu.

 

 

Svaki put kada bismo završili u spavaćoj sobi, to je bilo kao da se bogovi bore; bilo je gromovitih oblaka i munja — navodno je svojevremeno otkrio Dimađio svom prijatelju i podijatru.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

On je, takođe, istakao da je Merilin odala tajnu Frenku Sinatri da svaki put kad vodi ljubav s Arturom Milerom zamišlja upravo Džoa i da čuva njegovu fotografiju u ormanu.

 

Čini se da Merilin nije bila vatrena samo u svojim filmovima...

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker