iskrena

"PLAČEM NA KRAJU SVAKOG DANA": Glumica priznala zbog čega se suočila sa velikim zdravstvenim PROBLEMIMA

0

Holivudska glumica i pevačica Bili Pajper nedavno je otkrila da joj je teško da balansira između privatnog i poslovnog života, i da često ume da zaplače zbog izazova koje to nosi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ova 38-godišnjakinja iskreno je priznala da je za nju neostvariva ravnoteža između posvećivanja poslu i vaspitanja dece i da je to često tera u očaj.

Bili sa bivšim partnerom Lorenom Fokom ima sinove Vinstona (12) i Judžina (9), a sa pevačem Džonijem Lojdom ima dvogodišnju ćerkicu Talulu.

 

Glumica ističe da se povećan obim posla loše odrazio na njen porodični živozt i da joj je doneo emocionalne probleme.

 

- Uspostavljanje balansa je neostvarivo. Kada sam po ceo dan na poslu, to se uvek odrazi u odnosu sa mojom decom ili partnerom... Ako nisam na poslu, to se odražava na meni. Plačem na kraju svakog dana i provodim po sat vremena u krevetu i samo govorim sebi: "Biću bolja sutra, kunem se. Pročitaću priručnik za roditelje večeras i sve će biti bolje" - požalila se Bili.

 

Ona je dodala i da joj je majka Mandi rekla da je bilo lakše u njeno vreme, jer te drugi roditelji nisu procenjivali i mešali se u odgajanje.

 

- Tada je sve bilo jednostavnije - prokomentarisala je.

 

Poznata plavuša, koja se proslavila kao pop zvezda još sa 15 godina, priznala je da je nekontrolisan rad u prošlosti imao negativan uticaj na njen život i mentalno zdravlje.

 

- Ne znam nikoga ko se toliko trudio kao ja kada sam imala 15 godina. Bila je to kombinacija izgaranja, pritisaka da postanem poznata, nepovezanosti sa porodicom, nedostatka kontrole nad životom... Otud i moj poremećaj ishrane. Osećala sam ogromne emocionalne i psihološke promene. Kad danas pomislim na moj život kada sam bila tinejdžerka, a radila sam 18 sati na dan i nikada nisam viđala porodicu, vidim kako je to negativno uticalo na moj život - zaključila je.

 

 

makonda-tracker