svi su srećni

DŽENIFER ANISTON USVAJA DETE U ŠESTOJ DECENIJI? Divnu vest podelila je sa kolegama iz hit serije "Prijatelji"!

0

Početkom 2011. godine, pre nego što se Dženifer udala za glumca Džastina Teroa, pričalo se da planira da usvoji dete iz sirotišta u Meksiku sa kojim je bila stalno u kontaktu i finansijski pomagala.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prema pisanju britanskih portala Dženifer Aniston objavila je važnu vest kada se glumačka ekipa okupila povodom snimanja "Prijatelja". Nastavak čuvene serije obradovao je milione širom sveta i kako pišu mediji postoji još jedan razlog zašto će ljude oduševiti nova epizoda.

 

Glumica je obradovala svoje kolege vešću da će postati majka. Anistonpva je posle dva razvoda odlučila je da usvoji devojčicu, koju je upoznala u sirotištu u Meksiku. Ona je godinama  finansijski pomagala sirotištu i odlučila je da usvoji devojčicu. Proces usvajanja se očekuje u junu ove godine.

 

"Dženifer je bila uverena da je okupljanje sa kolegama bio pravi trenutak da objavi da postaje majka. Ženski deo glumačke ekipe je znao, ali htela je da iznenadi momke na snimanju", rekao je izvor.

 

Početkom 2011. godine, pre nego što se Dženifer udala za glumca Džastina Teroa, pričalo se da planira da usvoji dete iz sirotišta.

 

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

Izvor istiće da ju je glumica Kortni Koks podržavala u procesu usvajanja koji  traje preko godinu dana i da je bila uz nju u svim ključnim momentima života.

 

Kortni želi da organizuje žurku za bebu, jer je veoma uzbuđena zbog divnih vesti.

 

"Kortni zna da Džen ne želi da pravi od preveliku pompu od svega, ali je ovo bitna prekretnica u njenom životu i ona planira intimnu večeru za njene najbliže i najvoljenije", kaže izvor.

 

 

makonda-tracker