icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

prvi poslovi

OD KONOBARA, MASKOTE, BLAGAJNICE, DO KLOVNA I PRODAVCA SLADOLEDA: Evo čime su se holivudske ZVEZDE bavile u prošlosti!

Podeli:

Počeli su da rade još kao tinejdžeri, a poslovi su uglavnom bili uslužne prirode, od konobara, maskote, do blagajnice. Džulija Roberts je prodavala sladoled i tako plaćala časove glume.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


1. Džim Keri radio je kao domar

 

Džim keri je prvi put nastupio kao stand-up komičar kada je imao samo 15 godina. Međutim, u to vreme od toga se nije mogao živeti. Budući da su Keri i njegova porodica tada živeli u kombiju, kako bi ih financijski podržao, onog dana kada je napunio 16 godina, počeo je da radi kao domar u jednoj fabrici.

Keri je napustio srednju školu, pa je dve godine radio u fabrici sve dok nije uspeo da zaradi malo više novca za život radeći kao profesionalni komičar.

 

Kris Prat, Ketrin Švarceneger
foto: Profimedia

2. Kris Prat je radio u restoranu Bubba Gump Shrimp

 

Kada je imao 19 godina, Kris Prat je živeo je u kombiju i radio kao konobar. Punih 20 godina kasnije, objavio je sliku na Instagramu na kojoj jede u jednom od restorana Bubba Gump Shrimp.

 

U opisu fotografije je napisao: "Svaki put kad dođem ovde podseti me na hiljade škampakoje sam pojeo sa tanjura drugih dok sam se vraćao u kuhinju"

.

Džulija Roberst
foto: Profimedia

3. Džulija Roberts radila je u Baskin-Robbinsu

 

Pre nego što je postala svetski poznata glumica, Džulija Roberts prodavala je sladolede. Novcem koji je tamo zaradila, plaćala je časove glume koje je pohađala.

 

Bred Pit, Nikol Poturalski
foto: Profimedia

4. Bred Pit bio je maskota

 

Obučen kao kokoška, Bred Pit mahao je transparentom kako bi privukao kupce u lokalni restoran El Pollo Loco. U jednom intervjuu, Bred je otkrio da ga nije bilo sramota da nosi takav kostim, rekavši: "Čovek od nečega mora jesti".

 

Mišel Fajfer
foto: Profimedia

 

5. Mišel Fajfer radila je kao blagajnica

 

Mišel Fajfer bila je angažovana pola radnog vremena kad je imala samo 14 godina. U to vreme radila je kao blagajnica u supermarketu. Međutim, ona nije uživala u tome i tada je shvatila da želi da se bavi glumom.

 

Džejk Džilenhol
foto: Profimedia

6. Džejk Gilengajl bio je spasilac na plaži

 

Pre nego što je postao uspešni glumac, Džejk je pazio kupače na plaži. Dok je bio na dužnosti, nije bilo većih incidenata. Međutim, Gilenhajl je ipak dobro došao jednom plivaču kojeg je opekla meduza, a on mu je pomogao da ublaži bol.

 

Hju Džekmen
foto: Profimedia

7. Hju Džekman je radio kao klovn na zabavama

 

Pre nego što je započeo glumačku karijeru, zabavljao je decu na zabavama. U jednom od intervjua otkrio je: "Bio sam klovn Koko i nisam imao magične trikove. Sećam se kako je 6-godišnjak na zabavi rekao: "Mama, ovaj klovn je užasan, ne zna nikakve trikove" i bio je u pravu".

 

Eva Longorija
foto: Profimedia

8. Eva Longorija radila je u Wendyju

 

Kad je Eva Longorija imala 15 godina, poželela je haljinu od quinceañere (haljinu koju devojke u Latinskoj Americi nose za svoj 15. rođendan). Nažalost, njeni roditelji nisu mogli da priušte takvu haljinu, pa se ona zaposlila u restoranu brze hrane Wendy's kako bi je sama sebi platila.

 

Džejms Franko
foto: Profimedia

9. Džejms Franko radio je u McDonald’s-u

 

Nakon što je odustao od fakulteta, Džejms Franko dobio je otkaz na golf terenu i u kafiću. Roditelji mu više nisu bili financijska podrška, a on nikako nije mogao dan pronađe glumački posao. Tada je počeo raditi u McDonald's-u u Los Angelesu.

 

Dok je tamo radio, Franko je vežbao strane naglaske i jeo hamburgere koji su bili za bacanje.

 

Megan Fox, Megan Foks
foto: Profimedia

10. Megan Foks je pravila smoothie

 

Megan Foxks je uglavnom radila poslove iza blagajne, ali to nije bilo sve. Jednom nedeljno jedan od zaposlenio morao je da nosi kostim voća, a Foks je bila džinovska banana, piše Brightside.

 

 

Inicijalizacija u toku...