zvanično jedna od najbogatijih na svetu

RASPOLAŽE BOGATSTVOM VREDNIM VIŠE OD MILIJARDU DOLARA: Kim Kardašijan prvi put na Forbsovoj listi svetskih milijardera!

4

Kim Kardašijan Vest i zvanično je postala milijarderka, saopštio je Forbs.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Forbs je danas objavio godišnju listu svetskih milijardera, a prvi put na njoj se našla i slavna Kim Kardašijan. Oni pišu i kako su joj njene kozmetičke kompanije "KKW bjuti" i "Skims" pomogle da se nađe na toj prestižnoj listi.

 

"KKW bjuti" Kim je pokrenula 2017. godine, a kompanija "Koti" kupila je prošle godine 20 odsto udela njene kozmetičke linije ugovorom za koji se procenjuje da je bio težak oko milijardu dolara. U Forbsu se kaže kako njen udeo u kompaniji sad vredi oko 500 miliona dolara.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Forbs navodi kako Kim ima udela i u brojnim drugim privatnim kompanijama i iako tačne sume nisu objavljene, izvor tvrdi da je "teška" više od milijardu dolara. Kardašijanova ima i druge investicije, uključujući i brojne nekretnine, a ugovor je potpisala i sa striming servisom "Hulu". Naravno, ne treba zaboraviti ni da je na Instagramu prati više od 213 miliona ljudi.

 

Ovo nije prvi put da magazin "Forbs" piše o porodici Kardašijan. Prošle godine su Kajli Džener prozvali najmlađom milijarderkom koja je profit ostvarila osnivanjem svoje kompanije, no kasnije su joj tu titulu uzeli.

 

 

makonda-tracker